Čišćenje snijega umalo kobno za Hasana Ljuljanovića

Ljuljanovići su otišli u Gradsku opštinu Tuzi da prijave štetu, koja je, kako je rekao Hasan, označena kao totalna, a predsjednik GO Tuzi je rekao da će im pomoći
66 pregleda 0 komentar(a)
tenda Tuzi, Foto: Haris Šabotić
tenda Tuzi, Foto: Haris Šabotić
Ažurirano: 06.02.2012. 17:13h

Čišćenje snijega za Hasana Ljuljanovića iz Dinoše moglo je zamalo da se završi tragično.

Čisteći snijeg sa stepenica, u subotu, metalna konstrukcija tende od 86 tabli ili 120 metara kvadratnih, kojom je bilo natkriveno dvorište, pod velikom količinom snijega pala je i sravnila sve što se nalazilo ispod nje.

"Izašao sam napolje sa namjerom da očistim snijeg koji je bio napadao, kada sam odjedanput osjetio jak udar, kao zemljotres se čuo pad željezne konstrukcije koja je polomila dvije ograde, osam lustera od bašte prekinuvši struju i instalacije, dva metalna stola i četiri stolice, 15 saksija za cvijeće, lozu i smokve. Bilo je to kao u horor filmu", kazao je Ljuljanović.

Ipak, kaže da subotnji dan treba slaviti, jer je za minut planirao da siđe do bašte i metalna konstrukcija je mogla i njega da poklopi.

"Samo što sam ušla u kuću, odjednom sam čula jak zvuk. Stala sam ukočena, uplašivši se za supruga i viknula sam: 'Hasane jesi li živ'. Kao u najstrašnijem hororu, sve je odjednom nestalo, ali opet je dobro kad nikom nije ništa bilo", kazala je Hasanova supruga Sejdefa.

Ljuljanovići su otišli u Gradsku opštinu Tuzi da prijave štetu, koja je, kako je rekao Hasan, označena kao totalna, a predsjednik GO Tuzi je rekao da će im pomoći.

Bonus video: