Snijeg zatrpao automobil Doma zdravlja, nije bilo povrijeđenih

Vatrogasci iz Andrijevice su brzo pristigli, lopatama došli do automobila i izvukli putnike
0 komentar(a)
Berane, snijeg, Foto: Rabrenović
Berane, snijeg, Foto: Rabrenović
Ažurirano: 03.02.2012. 17:34h

U mjestu Sućeska, na regionalnom putu Andrijevica – Plav umalo nije došlo do tragedije, kada se usov obrušio na put i zatrpao tri automobila, od kojih je jedno bilo andrijevičkog Doma zdravlja i prevozilo je bolesnika.

Povrijeđenih, na sreću, nije bilo jer su, prema riječima šefa opštinske službe zaštite i spasavanja Milana Vujovića, vatrogasci iz Andrijevice brzo pristigli, lopatama došli do automobila i izvukli putnike.

Na ovoj dionici prekid saobraćaja trajao je dva sata dok nije oslobođena jedna traka, a iz službe zaštite upozorili su vozače da usovi prijete i na drugim mjestima, kako na ovom putu tako i na ostalim putnim pravcima.

Mehanizacija u Beranama zbog intenziteta padavina skoro da nije uspijevala da očisti ni gradske ulice

Visina snijega u Andrijevici je već oko 14 sati dostizala jedan metar, a snijeg nije prestajao da pada.

Mehanizacija u Beranama zbog intenziteta padavina skoro da nije uspijevala da očisti ni gradske ulice, a saobraćaj prema selima je u prekidu. Visina snijega na seoskom području odavno je prešla preko metar.

Školske učionice Beranama u prvoj smjeni su bile poluprazne, a nastava u drugoj smjeni je otkazana jer se čak ni u gradu nije moglo proći trotoarima od sniježnih nanosa.

Bonus video: