HN: Podrška juniorskom profesionalnom šampionu svijeta u boksu

Prije meča u Herceg Novom, pred Prašovićem je 2. juna bokserski spektakl u Hanoveru, gdje će titulu braniti protiv izazivača Angela Venjakoba iz Njemačke
99 pregleda 1 komentar(a)
Dilan Prašović, Foto: Opština Herceg Novi
Dilan Prašović, Foto: Opština Herceg Novi
Ažurirano: 11.05.2018. 14:11h

Opština Herceg Novi biće podrška Novljaninu Dilanu Prašoviću juniorskom profesionalnom šampionu svijeta u boksu, u organizaciji meča u Herceg Novom, na Kanli kuli. 13. jula, saopšteno je danas nakon prijema koji je predsjednik Opštine Stevan Katić priredio mladom bokseru. Prašović će u rodnom gradu braniti titulu svjetskog juniorskog šampiona, ili odigrati prestiž meč koji će mu podići plasam na svjetskoj rang listi najboljih boksera.

“Opština Herceg Novi ponosna je na svjetski uspjeh koji je postigao Prašović i podržaće ga u nastojanjima da nastavi da niže pobjede, jer u njemu vidi potencijal i nekoga ko će u budućnosti crnogorski sport i svoj grad predstavljati na najbolji mogući način”, poručio je tokom prijema za i članove njegovog stručnog štaba Fehmija Husenija, te menadžera projekta, Bobana Nikića.

Sastanku su prisustvovali i potpredsjednik Opštine Miloš Konjević i sekretar za društvene djelatnosti i sport Darko Klasić.

Prašović je istakao da mu je podrška rodnog grada dodatna motivacija, ali da ona nameće posebnu odgovornost i da sigurno neće iznevjeriti, te da će nastojati da svoj Herceg Novi i cijelu državu predstavlja i promoviše na najbolji mogući način.

On je predsjedniku Katiću u znak zahvalnosti poklonio rukavice sa kojima je u aprilu, na turniru „Splendid Grad Prix Budva 2018“ osvojio titulu juniorskog profesionalnog šampiona svijeta.

Prije meča u Herceg Novom, pred Prašovićem je 2. juna bokserski spektakl u Hanoveru, gdje će titulu braniti protiv izazivača Angela Venjakoba iz Njemačke.

Bonus video: