Novović: Pekara Dion je crna bezbjednosna tačka Podgorice

"Vlasnici pekare su u pravu kada kažu da za njih zakon ne važi i da im niko ništa ne može, jer se radi o jednoj kriminalnoj organizaciji", rekao je Novović
871 pregleda 1 komentar(a)
Pekara Dion Grafo Crna Gora, Foto: Boris Pejović
Pekara Dion Grafo Crna Gora, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 11.01.2012. 18:02h

Vlasnik štamparije "Grafo Crna Gora" Miodrag Kujo Novović, optužio je vlasnika pekare "Dion", u Ulici Vojislavljevića 25, Jovetu Beljkaša, da nema dozvolu za noćni rad. Zbog toga je Novović redovno podnosio krivične prijave Komunalnoj policiji, odnosno čak 163 puta, od maja prošle godine.

Novović tvrdi da za vlasnika Beljkaša ne važe crnogorski zakoni, jer prema njegovim saznanjima nijedna napisana mandatna kazna nije plaćena. On kaže da mu je Beljkaša saopštio da nikada neće ni biti, jer to njemu niko ne smije uraditi.

Vlasnik pekare "Dion", Joveta Beljkaš, nije imao nikakav komentar na optužbe Novovića

On je naglasio da su veoma česti i incidenti sa upotrebom vatrenog oružja, te su zbog svega toga morali da angažuju čuvara.

"Starca od sedamdeset godina vlasnici "Diona" su tukli, ali policija je samo registrovala da se to desilo, ne preduzevši ništa. Vlasnici pekare su u pravu kada kažu da za njih zakon ne važi i da im niko ništa ne može, jer se radi o jednoj kriminalnoj organizaciji", rekao je Novović.

Vlasnik pekare "Dion", Joveta Beljkaš, nije imao nikakav komentar na optužbe Novovića.

Bonus video: