Forum mladih BS uručio pomoć djeci iz ugroženih porodica

Osim u Baru, akcija je organizovana u Podgorici, Rožajama, Petnjici, Plavu, Bijelom Polju
54 pregleda 0 komentar(a)
Forum mladih BS pokloni, Foto: Bscg.me/bs
Forum mladih BS pokloni, Foto: Bscg.me/bs
Ažurirano: 16.11.2011. 15:03h

Humanitarna akcija započeta povodom Bajrama, u organizaciji Foruma mladih iz Bara, završena je uspješno podjelom paketića i poklona djeci iz socijalno ugroženih porodica.

Akcija je imala za cilj prikupljanje poklona za djecu iz socijalno ugroženih porodica sa područja Bara, kao i za djecu sa posebnim potrebama.

Uoči Bajrama je u Starom Baru postavljen štand gdje su Barani mogli da se uključe u akciji doniranjem novca ili konkretnom kupovinom slatkiša, kolača i drugih prehrambenih proizvoda, kao i školskog pribora.

"Donacijama prikupljenih toga dana, ali i tokom bajramskih blagdana, Forum mladih iz Bara podijelio je stotinak paketića, a određen broj uručen je i djeci sa posebnim potrebama. Ovo je jedna u niz akcija koje Forum mladih BS planira, kako bi pomogao značajan broj socijalno ugroženih porodica sa područja barske opštine", saopštio je Forum mladih Bošnjačke stranke.

Osim u Baru, akcija je organizovana u Podgorici, Rožajama, Petnjici, Plavu, Bijelom Polju. Bošnjačka stranka je za ovu priliku, iz svog budžeta, pripremila 130 paketića, a zahvaljujući donacijama, ukupno je podijeljeno oko 400 poklona.

Bonus video: