Predstavili ponudu grada na sajmu u Prištini

Crnogorsku delegaciju predvodio je Ćazim Hodžić, v.d. generalnog direktora Direktorata za razvoj turističke destinacije i turističku infrastrukturu u Ministartstvu održivog razvoja i turizma
0 komentar(a)
Turistička organizacija Tivat, Priština, Foto: TO Tivat
Turistička organizacija Tivat, Priština, Foto: TO Tivat
Ažurirano: 23.04.2018. 11:36h

Turistička organizacija Tivat predstavila se krajem prošle nedjelje na Sajmu turizma i sporta „Tourism & Sport” u Prištini, u organizaciji Ministarstva održivog razvoja i turizma u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore i partnerima.

Crnogorsku delegaciju predvodio je Ćazim Hodžić, v.d. generalnog direktora Direktorata za razvoj turističke destinacije i turističku infrastrukturu u Ministartstvu održivog razvoja i turizma.

“Hodžić je imao uvodno izlaganje na otvaranju sajma i tom prilikom izrazio zadovoljstvo činjenicom da je broj turista sa Kosova svake godine u porastu te pozvao građane Kosova da svoje odmore provedu u Crnoj Gori.

Crnu Goru je 2017. posjetilo 46.948 turista sa Kosova, odnosno 21 odsto više u odnosu na godinu ranije, koji su ostvarili 255.117 noćenja, odnosno 26,43 odsto više u odnosu na 2016.Kada je Tivat u pitanju, u 2017. godini zabilježen je porast u dolascima i noćenjima turista sa Kosova, te je evidentirano 8.740 noćenja, dok je u 2016.godini ostvareno 3.818 noćenja", saopštila je danas TO najmanjeg bokeljskog grada.

Posjetiocima je na štandu u Prištini TO Tivat kroz raznovrstan propagandni materijal predstavila ponudu tog grada i njegovih ugostitelja za sezonu 2018. godine.

Prisutni su imali priliku da se detaljnije upoznaju sa novitetima koje su u pripremi, velikom ponudom aktivnog odmora u gradu, kao i bogatim programom dešavanja, uz cjenovnu ponudu privatnog i hotelskog smještaja.

Turistička organizacija Tivat ovih dana nastavlja regionalnu promotivnu kampanju na Sajmu turizma u Lukavcu, a zatim će se predstaviti na Beogradskom manifestu, u Skoplju, Subotici, Sarajevu i Banjaluci.

Bonus video: