U četvrtak pet opština povremeno bez struje

Dio Podgorice, Danilovgrada, Cetinja, Nikšića i Pljevalja sjutra će povremeno biti bez struje, saopšteno je iz Elektroprivrede Crne Gore
54 pregleda 0 komentar(a)
struja, Foto: Arhiva Vijesti
struja, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 07.09.2011. 18:52h

Dio Podgorice, Danilovgrada, Cetinja, Nikšića i Pljevalja sjutra će povremeno biti bez struje, saopšteno je iz Elektroprivrede Crne Gore.

Kako je saopšteno, dio zetskih sela električnu energiju neće imati u terminima od sedam do sedam i 45 minuta kao ni od 16 sati i 15 minuta do 17 sati, zbog montaže novih stubova na trasi dalekovoda 35 kV Gornja Zeta – Golubovci – Ponari.

Struje neće imati Mojanovići, Balijače, Goričani, Balabani i Trešnjica.

Bez električne enbergije biće i Gostilj, Mataguži, Gošići, kao i centar Golubovaca, Željeznička stanica Golubovci i Staklenici.

U Danilovgradu, od devet do 13 sati, bez struje će biti naselje Grbe, ulice Blaža Mrakovića i Đoka Kovačevića kao i hotel Zeta zbog, kako su naveli, zamjene niskonaponskih ormara i sklopki u trafostanicama Grbe i Hotel.

Iz Elektroprivrede je saopšteno da se nastavljaju radovi na izgradnji novog dalekovoda 35 kV Cetinje – Rijeka Crnojevića – Podgor.

Zbog toga, pojasnili su iz Elektroprivrede, od osam do 18 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće sela Ljubotinj, Šabani, Vignjevići, Čisto Polje i Mužovići.

U Nikšiću od deset do 12 sati struje neće imati naselja Dragovoljići, Krnovo, Vučje, Ivanje, Seoca, Bukovik i Granice.

U tom periodu, bez električne energije ostaće i Donja i Gornja Gora Ćeranića, Ozrinići, Bršno i Rubeža.

Od 13 do 14 sati struju neće imati ni Dragova Luka, Šišovik, Tović, Glibavac, Ćemenca, Vidrovan i Šume.

U istom terminu, naselja Mokra Njiva, Gornje Polje, Brezovik, Srijede, Praga, Šipačno, Jasenovo Polje i Lipova Ravan biće bez električne energije zbog ispitivanja transformatora u trafostanicama 35/10 kV Trebjesa i TS 35/10 kV Bistrica.

Zbog rekonstrukcije TS 35/10 kV Kličevo u Nikšiću od deset do 14 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio grada od Njegoševe ulice do Trga Slobode i dio Kličeva.

Pljevaljska naselja Odžak, Kruševo, Vrulja, Kosenica, Krupice i Bobovo biće od devet do 15 sati bez struje zbog revizije opreme u trafostanicama 35/10 kV.

Bonus video: