SUSRET U ŠKALJARIMA

Bivši učenici kotorskog Zavoda proslavili 10 godina mature

Inicijator je bila Svetlana Mihailović, bivša učenica koja je ostala upamćena po nezaboravnoj ulozi u predstavi Čarolija tišine
75 pregleda 0 komentar(a)
Zavod, Foto: Zavod
Zavod, Foto: Zavod
Ažurirano: 26.08.2011. 12:20h

Povodom desetogodišnjice mature, generacija učenika Zavoda za školovanje i rehabilitaciju lica sa poremećajima sluha i govora u Škaljarima, okupila se sinoć u prostorijama ove ustanove.

Inicijator je bila Svetlana Mihailović, bivša učenica koja je ostala upamćena po nezaboravnoj ulozi u predstavi Čarolija tišine.

U Zavodu kažu da su ponosni što su njihovi nekadašnji učenici postali korisni članovi društva.

"Školovanje u kotorskom Zavodu, druženja, slobodne aktivnosti i iznad svega socijalna integracija sa građanima doprinjeli su da naši nekadašnji đaci rado dolaze do Kotora, posjećuju Zavod i komuniciraju sa nekadašnjim profesorima i vaspitacima", piše u saopštenju.

Druženju su prisustvovali direktor Borislav Kašćelan, njegov pomoćnik Miroslav Braić, razredne starješine nekadašnjih maturanata Viktorija Mihović i Milan Vukotić, kao i više članova kolektiva.

"Srdačan susret bivših maturanata, još više je učvrstio veze mladih ljudi sa Zavodom, uz želju da takvih druženja bude i narednih godina.Brojni snimci i fotografije ostaće kao trajna uspomena na desetogodišnjicu mature kojoj su prisustvovali Dalibor Dumnić,Svetlana Mihailović,Saša Nikočević,Zada Mehonjić,Dragan Pean, Sead Nikezić i Darko Adžić", stoji u saopštenju Zavoda.

Preporučujemo za Vas