Reporteri "Vijesti" prijavljivali probleme, ali vodoinstalater nije mogao da dođe

Direktorka prodaje im je saopštila da problem u njihovoj sobi 227 nije moguće riješiti jer vodoinstalater ne može doći
0 komentar(a)
Ažurirano: 03.07.2011. 18:48h

Reporteri "Vijesti" Ivana Novaković-Leković i Boris Pejović nijesu klonuli duhom, hrabro izdržavaju boravak u hotelu "Bijela rada" u Bijelom Polju, gdje su odsjeli kako bi ispratili White Field Festival.

Uzeli su prije nekoliko dana ključeve sobe, zakoračili unutra - i snimili stanje.

Tuš ne radi, mušica u čaši...Nije važno, ne treba cjepidlačiti.

Odvaljeni komad namještaja, lampa otkazuje poslušnost... smještaj iz snova!

Uživajte u avanturi koju je dvoje odvažnih novinara zabilježilo, samo da bismo iz novog ugla osmotrili kapacitete smještaja u Crnoj Gori.

Inače, prosječna starost crnogorskih hotela je 31 godina. Većina ih je više ili manje renovirana prije tri godine, pokazao je izvještaj Ministarstva turizma ˝Poslovanje hotelijerstva u Crnoj Gori u 2010. godini" koji je Vlada usvojila.

Reporteri "Vijesti" prijavljivali probleme

Novinarka i fotoreporter su problem tuša i skoro razvaljene brave na vratima prijavili recepcioneru koji je u petak veče radio u trećoj smjeni, narednog dana se više puta kod njegovih koleginica raspitivali o dolasku vodoinstalatera, a zatim u 15.02 zamolili i direktorku prodaje hotela, Sonju Puletić, da im na bilo koji način omogući održavanje lične higijene.

Ona im je 20 minuta kasnije saopštila da problem u njihovoj sobi 227 nije moguće riješiti jer vodoinstalater ne može doći i dala na polučasovno korišćenje kupatilo jedne od soba koje su bile rezervisane za britanski sastav Incognito.

Ekipa Vijesti je u hotelu "Bijela rada" bila od petka poslije podne do nedjelje ujutro, u sobi bez tuša.

Bonus video: