Otvoren bazen u Podgorici, jedni sretni, drugima cijena visoka

Bazeni će biti otvoreni za građane od devet do 19 časova svakog dana
154 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 27.06.2011. 17:53h

Počela je sezona kupanja na Gradskim bazenima u SC Morača, a kupače ni jak vjetar koji duva već treći dan nije spriječio da dođu u velikom broju.

Podgoričanin Nikola Jovanović prvi put je na bazenu, a njegovi prvi utisci su pozitivni.

"Sve je super, samo što vjetar duva, pa je malo hladnije napolju nego što bi trebalo, ali nije strašno. Bio sam na more prije neki dan i mogu da kažem da je voda u bazenu toplija nego u moru. Nije skupo i nastaviću da dolazim, mada je na moru najljepše kupanje", kazao je Jovanović.

"Lijepo bi bilo da ima bar još dva-tri bazena, jer zna da bude gužve kada su velike vrućine"

Đuro Radoman prošle godine je, kako kaže, bio redovan posjetilac bazena.

"Zadovoljan sam uslugom, jer je sve na vrhunskom nivou, počev od ulaza, preko svlačionica, do iznajmljivanja ležaljki i suncobrana. Lijepo bi bilo da ima bar još dva-tri bazena, jer zna da bude gužve kada su velike vrućine. Sve je organizovano, nema skakanja u vodu, pločice se ne klizaju, tako da moja djeca i ja uživamo ovdje.

Naučili su prošle godine da plivaju na bazenu, a ja takođe više volim bazen i rijeku nego more. Mislim da je bazen bolji za djecu nego more, a nastaviću da dolazim i dalje", kazao je Radoman, dodavši da bi kupio mjesečnu kartu da ne mora da radi cijelog ljeta.

Ima i VIP mjesečnih karata

Bazeni će biti otvoreni za građane od devet do 19 časova svakog dana. Cijene ulaznica će biti na prošlogodišnjem nivou, što znači da će dnevna karta iznositi tri eura, zakup ležaljke i suncobrana po euro.

Zainteresovani za VIP mjesečne karte, koji će moći da koriste oba bazena i olimpjiski i vaterpolo bazen će izdovojiti 100 eura za tu uslugu. Korisnici dnevnih karata će koristiti samo veliki – olimpijski bazen. Zainteresovane, organizovane grupe do 50 osoba, moći će da zakupe manji bazen, mimo radnog vremena po cijeni od 100 eura.

Galerija

Bonus video: