Joković: Vaskrs je vrijeme ulaganja u zajedništvo i solidarnost

Predsjednik SNP je čestitao nastupajuće Vaskršnje praznike Mitropolitu crnogorsko-primorskom Amfilohiju, episkopu budimljansko-nikšićkom Joanikiju i svim pravoslavnim vjernicima
1 komentar(a)
Vladimir Joković, Foto: Filip Roganović
Vladimir Joković, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 07.04.2018. 08:30h

Predsjednik Socijalističke narodne partije Crne Gore Vladimir Joković, čestitao je u ime partije, kao i u svoje lično ime, nastupajuće Vaskršnje praznike Mitropolitu crnogorsko-primorskom Amfilohiju, episkopu budimljansko-nikšićkom Joanikiju i svim pravoslavnim vjernicima.

„Neka nas radost Praznika nad praznicima ispuni kako bismo zajedno slavili pobjedu života nad smrću i silom međusobne ljubavi poboljšali ova teška vremena. Radost Hristovog vaskrsenja nadahnjuje na stalnu borbu protiv grijeha i slabosti, neka tako bude i ubuduće. Vaskrs slavimo s nadom i vjerom u bolje sjutra. Bez obzira na vjersku ili bilo kakvu drugu različitost, moramo sve činiti za dobrobit sadašnjih i budućih generacija. Vaskrs je vrijeme ulaganja u zajedništvo i solidarnost, vrijeme istinskog poštovanja i uvažavanja. U to ime, želim da ovaj veliki praznik proslavimo spokojno i u miru, sa najdražima, ispunjeni radošću i ljubavlju“, stoji u čestitki predsjednika SNP.

Bonus video: