Mandić: Vjera će biti jača od svih neprijatelja

Srpski narod se, posebno u Crnoj Gori, smatra predsjednik Nove srpske demokratije, nalazi pred brojnim izazovima i preprekama
5 komentar(a)
Andrija Mandić, Foto: Filip Roganović
Andrija Mandić, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 06.04.2018. 14:17h

Predsjednik Nove srpske demokratije Andrija Mandić čestitao je Vaskršnje praznike Patrijarhu srpskom Irineju, Mitropolitu crnogorsko-primorskom i arhiepiskopu cetinjskom Amfilohiju, Episkopu budimljansko-nikšićkom Joanikiju, Episkopu mileševskom Atanasiju, Episkopu zahumsko-hercegovačkom i primorskom Grigoriju i svim vjernicima Srpske pravoslavne crkve i poželio da ih provedu u zdravlju i miru.

"Neka nam ovaj veliki praznik podari mudrost i hrabrost da izdržimo svaki napad onih koji su ogrezli u zlu, prevari i mržnji, i da istrajemo u borbi za one vrijednosti koje su krasile naše slavne pretke. Prije svega u odbrani naše svete zemlje, Kosova i Metohije. Srpski narod se, posebno u Crnoj Gori, nalazi pred brojnim izazovima i preprekama, ali kao i uvijek kroz istoriju, vjera u Boga i naše jedinstvo i slogu biće jača od svih neprijatelja. Hristos vaskrese - vaistinu vaskrese'', poručio je Mandić.

Bonus video: