Novo mjesto za dobru trgovinu

U duhu Arome, sa prepoznatljivim toplim ambijentom i najsavremenijom opremom, potrošače očekuje izbor preko 10000 artikala domaćih i inostranih proizvođača, a tu su i nezaobilazni italijanski proizvodi „Conad“ i domaća robna marka „Montella“
81 pregleda 0 komentar(a)
aroma pr, Foto: Aroma marketi
aroma pr, Foto: Aroma marketi
Ažurirano: 05.04.2018. 10:53h

Danas je kompanija Domaća Trgovina otvorila vrata novog Tržnog centra Aroma u podgoričkom naselju Donja Gorica na površini od 1300 metara kvadratnih. U okviru centra poslovaće savremeni Aroma market koji se prostire na 500 metara kvadratnih, apoteka „Benu“, kladionica „Lob“, knjižara „Papilon“, a u narednih desetak dana će biti otvorena picerija „Al Forno“ tako da će stanovnici ovog podgoričkog naselja uživati u ugodnom ambijentu i italijanskoj kuhinji.

„Savremeni način života nas usmjerava u pravcu da svakodnevnu kupovinu obavimo na jednom mjestu. Kako nastojimo da razumijemo potrebe naših potrošača tako smo i koncep Tržnog centra Aroma prilagodili tim potrebama. Brza i povoljna kupovina sa svim propratnim sadržajima je nešto što nam može uštediti vrijeme i dati prostor za druge aktivnosti“ – saopštili su iz kompanije.

U duhu Arome, sa prepoznatljivim toplim ambijentom i najsavremenijom opremom, potrošače očekuje izbor preko 10000 artikala domaćih i inostranih proizvođača, a tu su i nezaobilazni italijanski proizvodi „Conad“ i domaća robna marka „Montella“.

„Sve posjetice Aroma marketa očekuje „BioDar“, kao jedinstven koncept zdrave hrane tako da će potrošačima u naselju Donja Gorica biti dostupniji organski, bezglutenski i drugi proizvodi kojima nastojimo da podržimo zdrave stilove života“ – dodali su iz kompanije.

Otvaranje novog marketa nestrpljivo je dočekao veliki broj kupaca, a kao što je i uobičajeno, dočekali su ih brojni popusti i povoljne cijene te pokloni za prve potrošače.

Tržni centar se nalazi na atraktivnoj lokaciji na Cetinjskom putu, a ispred objekta je obezbijeđeno 60 parking mjesta.

Vrata TC Aroma za sve potrošače biće otvorena svakog dana od 7 do 23 h.