Evo gdje će sve u četvrtak biti isključenja struje

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila bez struje će biti od osam do 18 sati
1537 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Djelovi više opština biće sjutra nekoliko sati bez struje, zbog radova na mreži i ugradnje brojila, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila bez struje će biti od osam do 18 sati.

U Baru i Sutomoru će nova brojila dobiti ulica Ivana Milutinovića, Crveni krst, korisnici koji se napajaju sa trafostanice „Kotorska vrata“, Marović, Golo Brdo, okruženje kod pošte, Zgrada I1, I2 i H Vuka Karadžića bb, Zelen, B, I. Novakovića, Mogilica i Madžari,

U Herceg Novom će nova brojila biti ugrađivana na lokacijama Bijelska Vala, Balabušići, Trg Maršala Tita i Bijela - područje u okolini Dječjeg doma.

U Nikšiću će, od osam do 18 sati, povremeno bez struje ostajati Miolje Polje, Dučice i Staro selo.

U Podgorici će, zbog radova na mreži, bez struje biti dio ulice Radosava Burića (Kineska ambasada i okolno područje).

U Danilovgradu će, od osam do 17 sati, bez struje ostati Donji Rsojevići, Vinići, Mosori, Rova, Brijestovo i Sretnja.

Na Cetinju će, od devet do 14 sati, bez struje biti Donji Kraj i dio ulice Pavla Rovinskog.

U Plužinama će, od osam do 13 sati, bez struje ostati Stolac, Smriječno, Muratovica, Zabrđe, Korlati, Kovači, Orah, Lisina, Miloševići, Suvodo, Brljevo, Mratinje - ribnjak, Stabna, Jasen, Stubica, Zukva, Krivodo, Podmramor i Ravno.

U Ulcinju će, od osam do 17 sati, bez struje biti Zejnelovići, Kosići, Mide i Bojke, a od osam do 14 sati i 45 minuta Velika Plaža kod Port Milene.

U Baru će, od devet i 30 do 14 sati, bez struje ostati Ilino kod Babovića, Sandžačka, Vojvođanska, Crnogorska i Pionirska ulica, kao i 101, 103 i 104 ulica u Dubravi, a od osam do 12 sati Odmaralište „Crveni krst“, Hotel „Sea forte“, crpna stanica, kuće Zamkovića i Petrovića i dio ulice Čumićevo sokače.

U Kotoru će, od deset do 11 sati i 30 minuta, bez struje biti Radanovići (korisnici u okolini garaže).

U Andrijevici će, od osam i 30 do 14 sati i 30 minuta, bez struje ostati Gračanica, Ulotina, Zoriće i Kruševo.

U Plavu će, od devet do 14 sati i 30 minuta, bez struje biti dio naselja Glavice, dok će u istom terminu u Rožajama povremeno bez struje ostajati Kačapore, Kurbardovići, Murići, Bać, Granit mont, Kajevići, Repetitor, Jablanića, Džudževići, Pripeć, Dragačevać, Crnča, Malindubrave, Vuča i dio sela Kačapore.

U Pljevljima će, od devet do 11 sati i 30 minuta, bez struje biti Šula.

U Bijelom Polju će, od devet do 15 sati, bez struje ostati Dobro Brdo i Pripčići, dok će u Mojkovcu, od devet do 14 sati, bez struje biti Javorje.

U Kolašinu će, od devet do 14 sati, bez struje biti Drijenak, od deset do 14 sati Đurđevina, a od devet do 15 sati Mioska, Voćje, Redice, Dragovića Polje, Bojići, Ljevišta i Gornja Morača.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.

Bonus video: