U petak isključenja struje u više opština

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila bez struje će biti od osam do 18 sati
471 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Djelovi više opština biće sjutra nekoliko sati bez struje, zbog radova na mreži i ugradnje brojila, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila bez struje će biti od osam do 18 sati.

U Podgorici će nova brojila dobiti dio Dinoša, Ljuljanovići i korisnici koji se napajaju sa trafo-stanice „Šipčanik 2“.

U Sutomoru, nova brojila dobiće Marovići, Golo Brdo, dio kod Pošte, Zgrada I1, I2 i H1, Vuka Karadžića bb, Zelen, Brca, ulica Iva Novakovića, Mogilica i Madžari, a u Baru ulica Ivana Milutinovića.

U Herceg Novom, nova brojila dobiće Bijela – Lager, Obala, Bijela – pijavice i Bijela, odnosno područje u okolini Dječijeg doma, a u Nikšiću Staro Selo, Jugovići i Gornja Brezna.

U Podgorici, zbog radova na mreži, od osam do deset sati, bez struje biće dio ulice Valtazara Bogišića, od devet do 13 sati Grbavci, Lekići, dio Donjih okota, Mont - karton, Golužba i Vojno dobro, a od devet do 15 sati dio Tološa oko groblja i Selište.

U Danilovgradu će, od deset do 17 sati, bez struje ostati Donji Rsojevići, Vinići, Mosori, Rova, Brijestovo i Sretnja, a na Cetinju, u istom terminu, Brestovi, Ožegovica, Trnjine, Dolovsko Kopito, Meoce, Bijelo Polje, Ubli, Prisoje i Bijele Poljane.

U Nikšiću, od sedam do 17 sati, bez struje će biti Blace, Poklonci i vodovod “Poklonci”, a od osam do 13 sati dio Dragove Luke.

U Budvi će, od devet do 11 sati, bez struje ostati dio naselja Rafailovići u blizini cetinjskog odmarališta.

U Baru, od devet sati i 30 minuta do 14 sati, bez struje ostaće Mišići I ulice Sandžačka, Vojvođanska, Crnogorska, Pionirska, kao i 101, 103 i 104 ulice u Dubravi.

U Kotoru će, od deset do 14 sati, bez struje biti Krivošije, a u Herceg Novom, od osam do 14 sati Solila u Igalu i Hotel „Šajo“.

U Andrijevici će, od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, bez struje ostati djelovi sela Slatina i Prisoja, a u Beranama, u istom terminu dio naselja Luge.

U Gusinju će, od devet do 14 sati i 30 minuta, bez struje ostati naselje Begluci i jedan dio Dosuđa,a u Rožajama Besnik, Malo Polje, Zemljak i Njeguši.

U Bijelom Polju, od devet do 15 sati, bez struje ostaće Grančarevo i Mioče, a u Mojkovcu, od devet do 14 sati Žari.

U Kolašinu će, od devet do 13 sati i 30 minuta, bez struje biti Vukićevića Lug, a od osam sati i 30 minuta do 15 sati Međuriječje, Osreci, Vočje, Mioska, Raško, Krušev Lug, Dragovića Polje, Redice, Bojići i Ljevišta.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.

Bonus video: