Darmanoviću priznanje za dvodecenijsko profesionalno obavljanje poslova komandira

928 pregleda 0 komentar(a)
Darmanović
Darmanović

Komandir kolašinske Službe zaštite i sapasavanja, Željko Darmanović, dobitnik je Plakete Ministarstva unutrašnjih poslova. To priznanje mu je, kako je obrazloženo, dodijeljeno „ za dvodecenijsko profesionalno obavljanje poslova komandira“.

„Za nesebično pružanje pomoći u otežanim uslovima, na nepristupaćnim terenima tokom elementarnih nepogoda i prirodnih katastrofa. Zbog vrhunskih rezultata i afirmacije Službe zaštite području opštine Kolašin“, piše u obrazloženju.

Služba na čijem je čelu Darmanović zadužena je, između ostalog, za 60 kilometara Jadranske magistrale i skoro 900 kvadratnih kilometara prostrane kolašinske opštine.

„Ovo je veliko priznanje i podstrek da još više radimo na opremanju i podizanju kvaliteta naše Službe.Imamo i obavezu više, jef funkcionišemo u turističkoj destinaciji, gdje i zimi i ljeti ima dosta izazova. Naravno, ovo je priznanje i svim pripadnicima Službe koji sa puno entuzijazma, hrabrosti i obučenosti obavljaju ovaj posao. Priznanje pripada i dobrovoljcima koji su se u pravom trenutku našli na pravom mjestu i pomogli da ljudski životi i imovina budu spašeni“, kazao je Dramanović.

Bonus video: