Svjetski poznat tortilja čips stigao na crnogorsko tržište

Doritos je brend koji se već dugi niz godina nalazi na vrhu liste najprodavanijih i najpoznatijih tortilja čipseva. U svijetu je poznat kao brend za odvažne i one koji se ne plaše izazova. Zato su najodvažnije kupce Doritosa sinoć čekali interesantni pokloni poput Doritos proizvoda, vaučera za tetovažu i ulaznica za avanturistički park „Lovćen“
13945 pregleda 0 komentar(a)
Doritos čips stigao u IDEA prodavnice, Foto: IDEA
Doritos čips stigao u IDEA prodavnice, Foto: IDEA
Ažurirano: 12.03.2019. 11:19h

(Podgorica, 12. mart 2019. godine) Poznati svjetski tortilja čips Doritos zvanično je stigao i na crnogorsko tržište, i to u IDEA prodavnice.

U tržnom centru Mall of Montenegro, u IDEA Super prodavnici, Doritos je zvanično predstavljen i pušten u prodaju sinoć, a njegovu premijeru pratile su i brojne aktivacije sa poklonima za potrošače i druženje sa influenserima.

Doritos je brend koji se već dugi niz godina nalazi na vrhu liste najprodavanijih i najpoznatijih tortilja čipseva. U svijetu je poznat kao brend za odvažne i one koji se ne plaše izazova. Zato su najodvažnije kupce Doritosa sinoć čekali interesantni pokloni poput Doritos proizvoda, vaučera za tetovažu i ulaznica za avanturistički park „Lovćen“.

"Velika nam je čast što su naši partneri iz kompanije PepsiCo prepoznali brend IDEA kao hrabre i odvažne saradnike, kao donosioce svih novih, drugačijih i smjelih ukusa svojim potrošačima. U tom smislu, IDEA i Doritos čine savršen spoj – jer pomjeramo granice, donosimo nove ideje i brinemo o zadovoljstvu potrošača. IDEA nastoji da uvijek osluškuje želje i potrebe svojih kupaca, da pokrene nove ideje i da te ideje prerastu u iskustvo i tradiciju, koji naš brend već decenijama odvaja od drugih i po čemu ga prepoznajete", saopštila je je Jelena Doderović, direktorica marketinga u IDEI.

Prema riječima Jelene Mitrović, Doritos brend menadžera za Zapadni Balkan iz kompanije PepsiCo "Dolazak brenda Doritos na tržište Crne Gore predstavlja zajednički korak naprijed dvije kompanije u regionu Zapadnog Balkana. Kompanija PepsiCo posvećena je inovativnosti i primjeni najviših standarda kvaliteta svojih proizvoda. Stoga nam je izuzetno zadovoljstvo što će i potrošači iz Crne Gore moći da se uvjere u vrhunski kvalitet jednog od najprodavanijih brendova tortilja čipsa u svijetu".

Doritos je u prodaji u tri intenzivna ukusa - Taco, Nacho i Hot Corn, u pakovanjima od 100 grama i može se naći isključivo u IDEA prodavnicama.

PROMO