Jednostavan način da za dva minuta promijenite izgled vašeg dnevnog boravka!

Zbog količine novca koji iziskuje, namještaj nije nešto što se često mijenja. Čak i kada zaista dotraje i vrijeme je zamijeniti ga drugim, nekada jednostavno nismo u prilici da to priuštimo jer su prioritet nove knjige za djecu, njihova odjeća, ekskurzije.
11900 pregleda 0 komentar(a)
Najbolji način da sačuvate namještaj jeste presvlaka, Foto: Tv-shop.tv
Najbolji način da sačuvate namještaj jeste presvlaka, Foto: Tv-shop.tv
Ažurirano: 19.03.2019. 09:21h

Komadi namještaja koji najbrže stradaju su upravo oni koji su nam najviše potrebni: trosjedi i dvosjedi, fotelje i stolice. Materijali od kog su napravljeni su neminovno izloženi rastezanju i prljanju uslijed korišćenja, a fleke od hrane i pića gotovo da su neizbježne ako imate mališane. Takođe ih je teško izbjeći prilikom najrazličitijih proslava kada u dom pozivate veći broj ljudi. A oni koji takođe mogu značajno uticati na izgled namještaja svakako su i kućni ljubimci koji na sve strane, pa čak i tu, ostavljaju dlake , tragove od prljavih šapica i (ne)namjerno grebu namještaj.

Zbog svega navedenog namještaj čak poslije samo godinu dana korišćenja može izgledati potpuno neprepoznatljivo. Najbolji način da ga sačuvate jeste presvlaka, ali ne ona koja se stalno povlači, spada, gužva, već elastična presvlaka koja ne samo da neće narušiti izgled namještaja i dnevnog boravka kao većina običnih presvlaka, već će ga osvježiti i pritom pružiti maksimalnu zaštitu - SHARP FIT Elastična presvlaka za namještaj.

SHARP FIT presvlaka je jedinstveni proizvod na našem tržištu, patentiran i proizveden u Italiji. Njena funkcija je višestruka: ona pruža zaštitu novom namještaju, čini da dugo ostane očuvan, ali takođe i osvježava izgled starog i dotrajalog namještaja. Zbog svoje strukture otporna je na grebanje, pa je nokti pasa ili mačaka ne mogu oštetiti. SHARP FIT Elastična presvlaka osvježava i izgled čitavog dnevnog boravka, a više nijansi koje su u ponudi omogućuju da presvlaku lako prilagodite postojećim bojama u prostoriji.

Elastična presvlaka SHARP FIT za namještaj rasteže se do dva puta od svoje veličine zahvaljujući inovativnoj tehnologiji elastičnih niti. Lako je možete namjestiti čak i bez nečije pomoći i to za manje od 2 minuta. Prijanja uz namještaj, ne spada i ne gužva se, a može čak i da se pere u mašini. U narednom videu se možete uvjeriti u lakoću korišćenja presvlake:

U ponudi su presvlake za različite komade namještaja:

  • SHARP FIT presvlaka za Fotelju
  • SHARP FIT presvlaka za Dvosjed
  • SHARP FIT presvlaka za Trosjed
  • SHARP FIT presvlaka za Ugaonu garnituru

Kolekciju svih dimenzija i nijansi možete pogledati OVDJE - ili se detaljnije informisati kod naših prodavaca pozivom na broj 020 29 10 12.