Tivat: Mještani traže uređenje puta do Krašića

Zbor je sazvan na inicijativu Sekretarijata za lokalnu samoupravu opštine Tivat, pa su mu prisustvovali i predstavnici tog Sekretarijata, Ivan Obradović i Helga Ivović, kao i gradonačelnik Tivta dr Siniša Kusovac
1329 pregleda 1 komentar(a)
Zbor građana Mjesne zajednice Krašići, Foto: Siniša Luković
Zbor građana Mjesne zajednice Krašići, Foto: Siniša Luković

Zbor građana mjesne zajednice (MZ) Krašići na preksinoć održanoj sjednici izabrao je članove Savjeta i Nadzornog odbora te tivatske MZ.

Novi Savjet MZ čini sedam članova i to: Petar Francesković, Slavko Slavović, Nikola R. Petrović, Alma Kuzmanović, Anton Petrović, Marko Francesković, Petar B. Petrović.Za članove Nadzornog odbora su jednoglasno izabrani: Andrija Petrović, Petar T. Petrović i Neđeljko Francesković. Shodno Odluci o mjesnim zajednicama, u roku od osam dana od dana sprovedenih izbora organa upravljanjaa u ovoj MZ, održaće se i konstitutivna sjednica Savjeta na kojoj će biti izabran predsjednik i pomoćnika predsjednika MZ Krašići.

Zbor je sazvan na inicijativu Sekretarijata za lokalnu samoupravu opštine Tivat, pa su mu prisustvovali i predstavnici tog Sekretarijata, Ivan Obradović i Helga Ivović, kao i gradonačelnik Tivta dr Siniša Kusovac. Gradonačelnik je razgovarao sa prisutnim građanima o rješavanju određenih pitanja koji su od njihovog interesaa u foksuu pažnje su bili vodosnabdijevanje, postavljanje saobraćajnih znakova, te uređenja puta Rogač – Krašići.

Bonus video: