U ponedjeljak isključenja struje u više opština

Objekti u kojima budu ugrađivan brojila bez struje će biti od osam do 18 sati.
1204 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Djelovi više opština biće sjutra nekoliko sati bez struje zbog radova na mreži i ugradnje brojila , saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Objekti u kojima budu ugrađivan brojila bez struje će biti od osam do 18 sati.

U Podgorici, nova brojila će dobiti Omerbožovići i Dinoša, a u Nikšiću dio Zagrada.

U Baru će, brojila dobiti Dobre Vode i Nišice, a u Herceg Novo Zelenika, Nakićenovići, Kuti, Zadrug i Presjeka.

U Podgorici će zbog radova na mreži, od osam sati i 30 minuta do 12 sati, bez struje biti područje Bratonožića i Jelin Dub.

Od osam sati i 30 minuta do 13 sati bez struje će ostatidio Donje Gorice (Lješkopoljska ulica, ulice Bora Tamindžića, Desanke Maksimović, Dušana Duće Mugoše, Raka Mugoše, (stari put za ribnjak) Dom zdravlja u Donjoj Gorici i dio Donje Gorice oko marketa „Planet“.

Od osam sati i 30 minuta, struju neće imati do 15 sati, željezničke stanice „Bioči“ i „Lutovo“, Potkrš, Klopot, Pelev Brijeg, Lutovo, Boljesestra, Seoštica i Orah.

Od deset do 13 sati, bez struje će biti Vranjina i Motel „Plantaže“, a od osam sati i 30 minuta do 15 sati, Grbavci, Lekići, dio Donjih Kokota, Mont - karton, Golužba i Vojno dobro.

U Nikšiću će, od osam do 15 sati, bez struje biti Trafomont, Maočići, Riječani, sušara „Miljanić“, Jasen, Podbožur, Kamensko, Smrduša, Cerovica, Raštica (Pometenik), Busak, Muževice, Lastva Donja, Lastva Gornja, Trepča, Brankov Do, Bajov Do, Rudine, Ramovića Do, Jabuke, Brestice, Srni Do, Trubjela, Trubjela -Vojska, Krstac, Vojin Do i dio Oraha, a od osam do 14 sati Zaljutnica.

U Plužinama, od deset do 15 sati, bez struje će ostati dio Crkvičkog polja, Žeično, Babići, Šarići i Barni Do.

U Herceg Novom, od osam do 15 sati, struje neće imati Kameno, Mokrine, Kruševice i Vrbanj

U Kotoru, od devet do 14 sati, bez struje će biti Lastva Grbaljska.

U Pljevljima, od devet do 15 sati, bez električne energije će biti Vidre, Bučje, Zadublje, Gosteč, Hoćevina, Šljivansko, Pliješevina i Hodžići.

U Bijelom Polju, od osam do 16 sati, struju neće imati Trubina, Bioča, Poda, Pali, Jabučino, Okladi i Crniš.

U Mojkovcu, od devet do 12 sati, bez struje će ostati Lepenac.

U Kolašinu, od devet do 15, bez struje biće Dulovina, Skrbuša, Rečine, Mateševo, Jabuka, Drndari, Vraneštica, Vukićevića Lug i Bare Kraljske, a od osam do 15 sati, Osreci, Mioska, Požnja, Ljuta i Gornja Morača.

U Beranama, od devet do 14 sati i 30 minuta, bez električne energije će biti Petnjik, Dapsiće, Tmušiće, planinski prevoj - Lokve, Zagorje, Donje Luge, Donja Rženica, Rovća i Kaludra, a od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, dio sela Zabrđe.

U Rožajama, od devet sati i 30 minuta do deset sati i 30 minuta, bez struje ostaće Crnokrpe, Razdolje, Konfekcija, Grablje, Binoše, Kačari, Rijeka, Paučina i Blace.

U Plavu, od devet do 14 sati i 30 minuta, struju neće imati dio sela Brezojevice, selo Novšiće, Pepiće, Gornja Rženica, Murino i Mašnice, a od devet do 14 sati i 30 minuta, dio grada, naselje Meterizi i Jezerska ulica.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni. (kraj) sni/gop

Bonus video: