I u petak isključenja struje u više opština

Objekti u kojima budu ugrađivan brojila bez struje će biti od osam do 18 sati
1005 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Luka Zeković
Ilustracija, Foto: Luka Zeković

Djelovi više opština biće sjutra nekoliko sati bez struje zbog radova na mreži i ugradnje brojila , saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Objekti u kojima budu ugrađivan brojila bez struje će biti od osam do 18 sati.

U Podgorici, nova brojila će dobiti Dušići i Kodra, a Herceg Novom (Igalo) ulice Janka Beka i Sava Ilića, Norveška i Skojevska ulica i Trg Maršala Tita.

U Podgorici, od osam do 15 sati, bez električne energije će biti dio zgrada na području nekadašnje Kamionske pijace.

U Nikšiću, od deset sati i 30 minuta do 12, struju neće imati kompletno područje Župe Nikšićke i Rudnici boksita Nikšić, a od devet do 15 sati, Vidne, Kljakovica, Koravlica, Jabukovac, Granični prelaz, Podvrš, Vraćenovići, Pilatovci, Obljaj, Vučji Do, Rvana Gora, Bratogošt, Bjelice, Vrbice, Crkvice i Ubla.

Od osam do 15 sati, bez struju će ostati dio Rastovca, dio Gornjeg Polja, dio Vidrovana i Bajovo polje, a od devet do 14 sati Broćanac (Banjski).

U Herceg Novom, od osam do 15 sati, bez struje će biti Kameno, Žlijebi i Ubli, a od osam do 12 sati, dio Baošića i naselje Grabi.

U Ulcinju, od osam do 14 sati i 45 minuta, struju neće imati Kodre, Bijela Gora, Bratica, Salč, Valdanos, Mavrijan, Ulcinjske Krute i Kruče.

U Pljevljima, od osam do 15 sati, bez struje biće Vidre, Bučje, Zadublje, Gosteč, Hoćevina, Šljivansko, Pliješevina, Hodžići, Bare i Štičje.

U Bijelom Polju, od osam do 16 sati, bez struje će ostati Ravna Rijeka, Slijepač most, Pali, Mijatovo Kolo, Jabučino i Okladi.

U Mojkovcu, od devet do 14 sati, struju neće imati Štitarica.

U Kolašinu, od devet do 15 sati, bez struje će biti Skrbuša, Mateševo, Jabuka, Drndari, Rečine, Vraneštica, Vukićevića Lug, Bare Kraljske, a od osam do 15 sati, Osreci, Mioska, Ljuta, Poznja i Gornja Morača.

U Beranama, od devet do 14 sati i 30 minuta, struju neće imati Petnjik, Dapsiće, Tmušiće , Zagorje,Donje Luge,Donja Rženica, Rovca, Kaludra i planinski prevoj „Lokve“, a od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta dio sela Donje Luge.

U Andrijevici, od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, bez struje biće dio sela Slatine.

U Rožajama, od devet sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, bez struje će ostati dio sela Kalače (Kalačko Brdo i Kalačke Luke), Đuranovića Luke, Farma, Ski - lift i Motel „Turjak“,

U Plavu, od devet do 14 sati i 30 minuta, bez struje biće dio sela Meteh.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.

Bonus video: