I ove godine stipendije za master program u Grčkoj

Program obuhvata brojne seminare, istraživački rad u polju energetskog tržišta i naftne industrije i sprovodiće se na engleskom jeziku
2357 pregleda 0 komentar(a)
Stipendisti Jugopetrola
Stipendisti Jugopetrola

Priliku da ostvare stipendiju za Master program prirodnih nauka u oblasti energetske strategije, prava i ekonomije na Univerzitetu u Pireju i Master prirodnih nauka u oblasti naftnog inženjerstva na Tehničkom Univerzitetu na Kritu i ove godine imaće dva studenta iz Crne Gore.

„Već treću godinu zaredom Jugopetrol AD, EKO benziske stanice, kao dio Hellenic Petroleuma, sprovodi program stipendija kojim pokriva mjesečne troškove studenata tokom godinu dana trajanja master programa. Vjerujemo da ovakvi i slični progami mogu puno značiti studentima koji žele da se dalje usavršavaju i razmjenjuju iskustva sa mladima iz cijelog svijeta koji dolaze da studiraju u Grčkoj", kazali su iz kompanije Jugopetrol AD.

Ukupno 25 studenata iz Crne Gore, Grčke, Kipra, Bugarske, Srbije i Sjeverne Makedonije, zemalja u kojima Hellenic Petroleum posluje, ostvariće pravo na stipendiju za master studije na ova dva univerziteta.

Program obuhvata brojne seminare, istraživački rad u polju energetskog tržišta i naftne industrije i sprovodiće se na engleskom jeziku tako da će studenti pored stručnog znanja imati priliku da usavrše i jezik i steknu nova iskustva.

Svi zainteresovani kandidati mogu poslati prijave i naći više detalja na sajtu Jugopetrola ili se informisati putem mail-a stipendije@jugopetrol.co.me