Koliko se čeka ostvarenje sna?

Tim Ćilimare godinama je prepoznat i po sertifikovanim instalaterima koji će u svakom trenutku naći najbolje rešenje za vaše probleme
3355 pregleda 0 komentar(a)
Ćilimara, Foto: Ćilimara
Ćilimara, Foto: Ćilimara
Ažurirano: 15.05.2019. 15:28h

Poznati salon tepiha i podnih obloga Ćilimara,16.05.2019 godine otvara vrata savremenog objekta na preko 600 metara kvadratnih. Novootvoreni prostor se nalazi u Slovačkoj ulici br. 65 u Podgorici i najveći je specijalizovani salon podnih obloga u Crnoj Gori.

Počeli smo kao mala prodavnica davne 2001. godine i nakon proslavljenog punoljetstva na tržistu Crne Gore ostvarili smo svoj san i skućili se u velelepnom objektu u novom dijelu Podgorice.

Godinama smo stvarali ime, razvijali brend i širili poslovnu ponudu, tako da se pored maloprodaje sada bavimo i opremanjem svih vrsta javnih i privatnih objekata.

Posjedujemo zavidne reference u oblasti hotelijerstva, trgovine, turizma, zdravstva i stambene gradnje.

Tim Ćilimare godinama je prepoznat i po sertifikovanim instalaterima koji će u svakom trenutku naći najbolje rešenje za vaše probleme.

Pored naših dugogodišnjih partnera, kompanije Tarkett, koja je učestvovala u našem odrastanju ekskluzivni smo zastupnici svjetski poznate komapanije Gerflor.

Takođe naš partnerski pul je jači za Italijanski brend Mapei koji se bavi proizvodnjom materijala za građevinu. Ekskluzivni smo zastupnici Tara parketa, nečeg sasvim novog na našem trzistu.

Samo u Ćilimari možete naći tepihe Belgijskog proizvođača Ragolle,tepihe poznate po vrhunskom dizajnu, kvalitetu i pristupačnim cijenama,takođe dobro poznati Njemacki kvalitet Obsession nalazi se u našoj ponudi.

Sve za Vaše podove, Vaša Ćilimara.

Galerija