U srijedu isključenja struje u više opština

U Podgici, od osam do 15 sati, struju neće imati Grbavci, Lekići, dio Donjih Kokota i Mont Karton
1307 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Luka Zeković
Ilustracija, Foto: Luka Zeković

Djelovi više opština biće sjutra nekoliko sati bez struje zbog radova na mreži i ugradnje brojila, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila bez struje će biti od osam do 18 sati.

U Nikšiću, nova brojila će dobiti Kuta – Župa, Miolje Polje, Narodnih heroja 15, Vuka Mićunovića bb, Rudo Polje, Serdara Šćepana, Njegoševa, Štedim, Moštanica i Vitalac.

U Baru, brojila će dobiti Žutokrlica, Šušanj, iznad pruge, iznad zgrade Ostojić, Topolica, Put ka staroj školi, Ulice Anta Djedovića i G Bojovića.

U Podgici, od osam do 15 sati, struju neće imati Grbavci, Lekići, dio Donjih Kokota i Mont Karton.

U Nikšiću, od osam do 18 sati, bez struje će ostati Krstac (Trubjela).

U Budvi, od deset do 14 sati, bez struje biće dio naselja Podličak i Čelobrdo.

U Ulcinju, od sedam sati i 30 minuta do 14 sati i 45 minuta, bez struje ostaće Šas.

U Herceg Novom, od osam do 15 sati, bez struje biće Kamneo, Mokrine, Kruševice, Vrbanj, Žlijebi i Ubla, a o od devet do 13 sati, Sutorina, Prijevor - dio potrošača ispod Toma Beka.

U Kotoru, od devet do 11 sati, struju neće imati, Grbalj, naselja, Čavori, Dub, Koložun, Nalježići, Odže, Pelinovo i Mirac, od devet do 12 sati, Gornji Škaljari (dio potrošača), a od deset do 13 sati, Krivošije.

U Tivtu, od deset do 13 sati, bez električne energije ostaće Matkovići.

U Beranama, od devet do 14 sati i 30 minuta, bez struje će biti Petnjik, Dapsiće, Tmušiće, Zagorje, D. Luge, D. Rženica, Rovca, Kaludra i planinski prevoj Lokve, a od devet sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta sati: dio sela Donja Rženica i selo Rovca.

U Mojkovcu, od devet do 13, struju neće imati Kruševlje.

U Kolašinu, od osam do 15 sati, bez struje će ostati Liješnje, Skrbusa, Matesevo, Jabuka, Drndari, Recine, Vranestica, Vukicevica Lug i Bare Kraljske.

U Plavu, od devet do 14 sati i 30 minuta, bez elektične energije, dio sela Mašnice‚ Hakanje, Buđevica i dio Vojnog Sela.

U Pljevljima, od osam do 16 sati, struju neće imati Bučje, Gosteč, Zadublje, Hoćevina, Šljivansko, Pliješevina i Hodžići, a od devet do 12 sati, Otilovići, Vijenac, Mihailovica, Ranč Carina i Ranč.

U Rožajama, od devet do 12 sati, bez struje će biti dio sela Redžovići, a od 12 sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, selo Pripeč.

Na Žabljaku, od devet do 16 sati, bez struje će ostati Zminica, Karadžić, Suvodo, Rudinovača, Bare Žugića, Novakovići, Merulja, Smoljan, Mandića Do, Okruglica, Kovačka Dolina, Palež, Uskoci, Podgora, Kočado, Tepca, Nadgora, Majčina Glavica, Pitomine, Bosača, Štuoc Vojska i Vjetrena Brda.

U Šavniku, od devet do 16 sati, bez struje će ostati Krnja Jela, Sirovac, Strug, Seoca, Malinsko i Manastir Podmalinsko.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.

Bonus video: