Postavljeni bilbordi sa fotografijama uspješnih tivatskih srednjoškolaca

855 pregleda 1 komentar(a)
Nosioci diplome Luča
Nosioci diplome Luča

U okviru akcije “Mi stvaramo lidere”, u dvorištu Srednje mješovite škole “Mladost” u Tivtu postavljen je bilbord sa uspješnim tivatskim srednjoškolcima, nosiocima najprestižnijeg državnog priznanja, diplome “Luča“, za 2018/2019 godinu.

Ovu akciju sprovodi, treću godinu za redom, Sekretarijat za mlade, sport i socijalna pitanja Opštine Tivat u saradnji sa SMŠ ,,Mladost” i kompanijom Brand New Tivat, sa ciljem promovisanja uspješnih mladih ljudi iz Tivta.

Sa druge strane bilborda nalazi se fotografija mladih koji su u određenim oblastima ostvarili izuzetne rezultate. Javnosti su na ovaj način predstavljeni: Maksim Kovačević - 3 zlatne, 1 srebrna i 1 bronzana medalja na državnim i međunarodnim gastronomskim takmičenjima; Angelina Radović - 2 zlatne, 2 srebrne i 1 bronzana medalja na državnim i međunarodnim gastronomskim takmičenjima; Božidar Radonjić -1 zlatna, 1 srebrna i 1 bronzana medalja na državnim i međunarodnim gastronomskim takmičenjima; Dragana Popović- 1 srebrna i 1 bronzana medalja na državnim gastronomskim takmičenjima; Mihailo Nedeljkov - 2 bronzane medalje na državnim gastronomskim takmičenjima; Anastasija Kovačević koja je na Olimpijadi znanja osvojila prvo mjesto iz biologije; Anja Jovanović - ritmička gimnastika koja je na Državno prvenstvu 2017. i 2018. osvojila I, a 2019. III mjesto, 2018. proglašena za najbolju juniorku Crne Gore, na takmičenju u Rusiji (Moskva) 2019. godine – 3.mjesto, Budva kup 2018. godine – 4 zlatne medalje, takmičenje u Bugarskoj (Sofija) – 4.mjesto, Ljubljana kup – finale, Beograd kup – III mjesto, Sarajevo kup – 4 zlatne medalje, Zadar kup – 3.mjesto, te učestvovala na Evriopskim prvenstvima u Španiji, Azerbejdžanu i Izraelu.

Bonus video: