Zašto odlaziti na prestižno školovanje kad prestižno školovanje dolazi kod vas

FFBED svojim studentima pruža kvalitetnu osnovu za profesionalnu osposobljenost za rad u raznim vladinim tijelima i institucijama, preduzećima, medijima, institucijama obrazovanja i kulture sa jedne strane, kao i nastavak daljeg naučno-istraživačkog rada sa druge strane, na ovom ili srodnim fakultetima
6062 pregleda 0 komentar(a)
FFBED
FFBED
Ažurirano: 17.06.2019. 08:28h

Od ove godine u Bijelom Polju, novootvoreni Fakultet za finansije, bankarstvo i ekonomsku diplomatiju poziva mlade ljude da steknu obrazovanje po evropskim i svjetskim standardima.

Uz odabrani profesorski kadar sticanje savremenih znanja postaće uživanje, a ta diploma vrijedjeće bilo gdje.

Uspostavljena je međunarodna saradnja kao i gostovanja emeninetnih profesora i ljudi iz svijeta biznisa.

Uz razumnu školarinu, povoljnosti pri plaćanju, predviđeni su pored ostalog i besplatan kurs engleskog jezika i računovodstva, posebne povoljnosti za odlazak na Work&Travel program u Sjedinjene Američke Države….

Osnivanjem FFBED cilj je uspješno povezivati i usklađivati visokoškolsko obrazovanje iz oblasti finansija, bankarstva i ekonomske diplomatije sa zahtjevima i potrebama privrede i društva. FFBED na studijskom programu Finansije, bankarstvo i ekonomska diplomatija (FBED) ima nastavni plan i program koji je koncipiran na osnovu uporednih iskustava i po ugledu na fakultete u oblasti finansija, bankarstva i ekonomske diplomatije sličnih programa zemalja u regionu. Studijski program FBED ima dva modula:

  • Menadžment i preduzetništvo
  • Poslovna ekonomija, finansije i bankarstvo

Snaga Fakulteta počiva, na kompetentnim i izuzetno motivisanim nastavnicima i saradnicima, koji su ključni nosilac svih aktivnosti Fakulteta. Kvalitetu nastavnog procesa doprinosi i angažman velikog broja nastavnika i saradnika koji su priznati stručnjaci u svojim oblastima u Crnoj Gori i šire.

Entuzijazam i novi pogledi mladih nastavnika i saradnika, uz bogato iskustvo zrelih generacija, dragocjena su polazna tačka razvoja fakulteta. Nastava se izvodi u veoma kvalitetnim prostornim i tehničkim uslovima, a predavači koriste savremena tehnička pomagala olakšavajući rad studentima. Pored toga, FFBED ima namjeru da priređuje gostujuća predavanja eksperata (naučnika, univerzitetskih nastavnika, ambasadora, drugih diplomata, novinara i sl.) iz zemlje i inostranstva, kako bi studentima fakulteta omogućili što konkretnije upoznavanje sa materijom koja se na fakultetu izučava, a kojom će se budući svršeni studenti ovog fakulteta kasnije baviti.

FFBED svojim studentima pruža kvalitetnu osnovu za profesionalnu osposobljenost za rad u raznim vladinim tijelima i institucijama, preduzećima, medijima, institucijama obrazovanja i kulture sa jedne strane, kao i nastavak daljeg naučno-istraživačkog rada sa druge strane, na ovom ili srodnim fakultetima. U ispunjavanju društvene dimenzije svoje misije, FFBED je prepoznat kao naučno istraživačka institucija koja nudi ekspertizu i savjetodavne usluge za različite učesnike procesa stvaranja javnih politika, sa ciljem omogućavanja aktivnog korišćenja svih potencijala razvoja.

City Park,

Industrijska zona – Bijelo Polje

Web site/Facebook/Instagram

www.ffbed.co.me

kontakt:

+ 382 (0) 68 653 851

+ 382 (0) 69 805 312