Fabrika lijepih osjećaja

"Perla" je nesumnjivo jedan od onih objekata i sadržaja koji čini da je Budva vodeća turistička destinacija
8617 pregleda 0 komentar(a)
Perla
Perla

Kada su, 2010. godine, braća Zec, danas vlasnici četri vrhunska ugostiteljska objekta, prvi put otvarali "Perlu" siguran sam da ni sami nisu bili svjesni koliko će "Perla", restoran i klub, utisnuti snažan pečat ugostiteljstvu Budve i Crne Gore.

"Perla" je odmah po otvaranju postala fokalna tačka društvenog života u Budvi. U "Perli" se razmenjivale novosti uz vrhunski espreso, udvaralo uz najnovije svjetske hitove, isprobavali najnoviji svjetski kulinarski specijaliteti, ali i vodili najozbiljniji politički i poslovni razgovori i pregovori, naravno na spratu koji je nudio diskretan komfor.

Već tada ovaj objekat je po gabaritima, komforu, organizaciji prostora, ponudi hrane i pića i superiornoj usluzi, bio ugostiteljsko "čudo od djeteta".

Onda je došlo vrijeme realizacije novog urbanističkog plana Budve, rušenja svih objekata na parceli i izgradnje impresivnog objekta "Royal Garden" - novog lendmarka Budve u kojem je rezervisan odgovarajući prostor za "Perlu" – i to kakav!

Tih nekoliko godina bez "Perle" najbolje nam je svjedočilo koliko se ona snažno utkala u društveni, gastronomski i zabavni život grada i Rivijere.

Ponovno otvaranje "Perle" u aprilu 2019. je pokazalo da, iako se u međuvremenu otvorilo niz vrhunskih kafe-restorana i klubova, niti jedan nije uspio zamjeniti "Perlu"! I kao u starim pričama - nastala je nova, veća i ljepša "Perla" i svi stari gosti nahrupili su u svoju oazu. Prostor u kojem kad uđete nešto klikne u vama i postajete sasvim drugačiji čovjek - opušten, nasmijan, zaštićen, spreman za najveće užitke.

"Perla", Restaurant & Club, jedinstven je prostor na 3 sprata, povezana liftom, u centru Budve, u gradskom parku. Ljetnja slika je gotovo nadrealna, dok šetalište Slovenska obala vri od desetina hiljada šetača, grmi od svih mogućih muzika, samo desetak metara dalje, kroz krošnje parka koje formiraju najbolju vizuelnu i zvučnu barijeru, nazire se nešto sasvim različito - skupo, a cijene nisu visoke, dragocjeno, iako nema dragulja, otmeno, mada ne traži svečano odjevanje, mirno, a nije sasvim tiho jer pažljivo probrana muzika formira zvučnu kulisu za vaše uživanje...

Nazire se "Perla", fabrika lijepih osjećaja, mjesto za dvadesetčetvoročasovno vrhunsko iskustvo koje može započeti već ujutru u 7 uz kafu i kroasane, trajati cijeli dan i veče uz losos mariniran citrusima, paštu sa šparogama, rolovanu grdobu ili Black Angus stek, ili samo koktele i čuvene perline kolače. U ponoć se oni mlađi i u boljoj kondiciji spuštaju u klub, kapaciteta 400 osoba, u kojem se najbolji DJ-evi staraju da uz urbane muzičke sadržaje zadržite dobro raspoloženje do ranih jutarnjih časova.

Za stotine Budvana i njihovih gostiju radostan je onaj dan koji počinje na terasi u nivou gradskog parka, mirnoj, ušuškanoj, hladovitoj i prozračnoj... Poveli ste djecu - park je idealan za njihovu igru!

"Perla" je nesumnjivo jedan od onih objekata i sadržaja koji čini da je Budva vodeća turistička destinacija.

Izvanredan kafe ugođaj, top gastronomsko iskustvo, vrhunski klupsko-muzički doživljaj, adresa je ista: "Perla", Restaurant & Club, zgrada Royal Gardens, Mediteranska bb, Budva.

Radno vrijeme

  • "Perla" Restaurant od 07 do 01, rezervacije 068 80 80 80
  • "Perla" Club od 23 do 05, rezervacije 068 80 03 33

Galerija