Pripremite svoje školarce za nove školske pobjede

Rezervacija i kupovina udžbenika za osnovne škole i kompletnog školskog pribora i opreme u svim Gradskim knjižarama po najpovoljnijim cijenama
3895 pregleda 0 komentar(a)
Gradska knjižara, Foto: Nova knjiga
Gradska knjižara, Foto: Nova knjiga
Ažurirano: 22.07.2019. 11:49h

Svaki početak nove školske godine djeci i roditeljima donosi sreću, ali i bojazan kako da dijete najbolje opreme za školu.

Gradske knjižare su mjesto gdje ćete pronaći sve što je za jednog ili više školaraca potrebno.

Nudimo vam par savjeta, ali i olakšica kako da izaberete najbolje za svoje đake.

Da bi vaš izbor bio lakši, a vaše dijete zadovoljno, trebalo bi obratiti pažnju na sljedeće:

1. ŠKOLSKE TORBE ne bi smjele biti teške, a preporučuju se one sa ojačanim leđnim dijelom i sa širokim naramenicama. Uz pretpostavku da će djecu više privući dezen/dizajn nego kvalitet, pripremili smo torbe ranih dobavljača koje će zadovoljiti i vaše mališane i vas. Bilo da su to rančevi koji imaju točkiće ili se nose na leđima nešto je što koriste svakodnevno i predlažemo rančeve Busquets, Santoro ili Rucksack only.

2. ŠKOLSKE PERNICE se koriste svakodnevno, u školi i kod kuće. Izbor pernice koja već posjeduje najosnovniji pribor ekonomičniji je i ne dovodi vas u dilemu da li ste nešto zaboravili da kupite. Ukoliko školski pribor kupujete odvojeno prazne pernice su odličan izbor.

3. ŠKOLSKE SVESKE – malog i velikog formata sa tanjim ili debljim koricama. Poznati proizvođač školskih sveski ELISA nudi kvalitetan papir debljine 80gr koja će za prvake biti odlična s obzirom da ih čeka puno pisanja i brisanja. Dezene prepustite djeci da biraju.

4. ŠKOLSKI PRIBOR je neizostavan dio i, zavisno od uzrasta djeteta, kupuje se tokom cijele godine. Kako biste sebi olakšali, a ujedno i djeci pričinili zadovoljstvo, opredijelite se za najkvalitetniji pribor koji će duže trajati, a čiji kvalitet sigurno imaju CARIOCA I KOH I NOOR (olovke, bojice, flomasteri, gumice, šestari...)

Rezervišite udžbenike na vrijeme uz olakšanu kupovinu na rate u Gradskim knjižarama u Podgorici, Nikšiću, Tivtu, Radanovićima, Kotoru, Petrovcu, Igalu i Baru.

Sve informacije na kontakt telefon 068/880-163

Instragram stranica: https://www.instagram.com/novaknjiga/

Facebook stranica: https://www.facebook.com/Nova-knjiga-265622746881941/?ref=br_rs