UGRADNJA BROJILA I RADOVI NA MREŽI

U srijedu isključenja struje više opština

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila bez struje će biti od osam do 18 sati
1040 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Djelovi više opština biće sjutra nekoliko sati bez struje zbog radova na mreži i ugradnje brojila , saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila bez struje će biti od osam do 18 sati.

U Plavu će nova brojila dobiti Skić i djelovi sela Korita i Prnjavor, kao i dio naselja Magaze koji struju neće imati od osam do 12.

Brojila će dobiti i Ulice Racina i Ređžepagića, naselje Magaze i Šlama, dio naselja Meterizia i dio naselja Završ koji će bez struje biti od deset do 14 sati.

U Šavniku, brojila će dobiti Duži i Dubrovski, a u Pljevljima Bakrenjače i Zadublje.

U Podgorici će, zbog radova na mreži, od osam sati i 30 minuta do 17 sati bez struje biti željezničke stanice Bioči i Lutovo, Potkrš, Klopot, Pelev Brijeg, Lutovo, Boljesestra, Seoštica i Orah, a od osam sati i 30 minuta do 15 sati, dio Partizanskog puta prema Marezi (oko Art betona).

Bez struje, od devet do 13 sati, biće dio ulica Dr. Anta Gvozdenovića, djelovi Lješkopoljske ulice i ulice Vojvode Miloša Krivokapića, od osam sati i 30 minuta do 11 sati, dio ulice Vojvođanske, kao i ulice Miloja Pavlovića i Ivana Cankara, a od osam sati i 30 minuta do devet sati i 30 minuta dio Brežina.

U Danilovgradu, od osam do 15 sati, bez struje će ostati dio Martinića (Kokotovac), a od devet do 18 sati, dio Martinića (Donje Selo, Jama Žarića, Prentina Glavica, Srednja Glavica i Pištet).

U Tuzima, od 11 do 15 sati, struju neće imati Dušići, Kodra, Sukuruć, Lekovići, Vladne, Vranj i Dubrava.

Na Cetinju, od osam do 17 sati, bez struje će biti Oćevići, Zaćir, Dubova, Ceklin, Strugari, Markov Do, Bokovo, Đinovići, Kosijeri, Dobrsko Selo, Ulići, Štitari, Orašani, Mikulići i Tomići.

U Nikšiću, od osam do 15 sati, struju neće imati Jasenovo Polje, a od osam do 18 sati Brana „Grahovo“ i Osječenica.

U Plužinama, od devet sati i 30 minuta do 16 sati, bez struje će ostati Crkvičko Polje, Kolo, Jerinići, Nikovići, Bojati i Kneževići, a od deset do 15 sati, Unač, repetiror „Unač“, Trsa, Podmilogora, Nedajno, Lica,Pišče, Boričje, Boričko Brdo, Seljkovac, Borkovići, Dubljevići, Vrošnica, Bezuje, Mala Crna Gora i selo Mratinje.

U Budvi, od dvet do 12 sati, struju neće imati repetitor na Prijevoru i dio naselja Prijevor.

U Rožajama, od devet do 11 sati i 30 minuta, bez struje će ostati dio naselja Banđžovo Brdo, od 12 sati do 13 sati i 30 minuta naselje Zejnilagići, a od 13 sati i 40 minuta do 14 sati i 30 minuta, ulica 30. septembar i dio ulice Maršala Tita.

U Beranama će, od devet do deset sati, bez struje biti dio ulice Miloša Mališića, Mojsije Zečevića i Tržni centar „Njegošev trg“, od deset do 11 sati dio sela Dolac, a od devet do 14 sati i 30 minuta Rovca i Kaludra.

U Plavu će, od osam do 16 sati, bez struje ostati dio sela Vojno, a od devet do 14 sati i 30 minuta ulica Racina, naselje Meterizii Tita, centar grada, i kao naselje Rudo Polje i dio naselja Limski Most.

U Pljevljima će, od osam do devet sati, bez struje biti Kalušići, Grevo, Mrzovići, Rabitlje, Zabrđe, Zenica, Šumani, Borovica, Ljuća, Pauče, Vrbica, Kruševo, Kakmuže, Dragaši i Lađana, a od devet do deset sati Odžak, Zekavice, Vilići, Alići, Jasen, Dubočica, Rasno, Kordovina, Maoče, Lijeska Bratosavina i Podkrajci.

Od dedset do 11 sati bez struje će ostati Mijakovići, MZ Kosenica, Krupice i Bobovo, od 11 do 12 sati Kosanica, Paćevina i Mrčajevac, a od 12 do 13 sati Kutuša i Đurđevica Tara.

U Šavniku će, od 11 do 17 sati, bez struje biti Mjesna zajednica MZ Boan (naizmjenična isključenja u trajanju do 45 minuta u navedenom terminu), dok će na Žabljaku, od osam do 18 sati, bez struje ostati Kovačka Dolina, Uskoci, Podgora, Nadgora, Tepca, Koča Do, Uskoci, Majčina Glavica, Palež, Pitomine, Bosača, Vjetrena Brda i Štuoc vojska.

U Bijelom Polju će, od devet do 14 sati, bez struje biti Loznice, u Mojkovcu od devet do 13 sati Gacka, do će u Kolašinu, od osam do 15 sati, bez struje ostati Vočje, Dulovine, Skrbuša, Mateševo, Jabuka, Drndari, Vraneštica, Vukicevića Lug, Jasen, Bare Kraljske i Starče.

Preporučujemo za Vas