REAGOVALI NA PALJENJE AUTOMOBILA NAČELNIKA KOMUNALNE POLICIJE

SNP: Retrogradne struje u Beranama ne dozvoljavaju pošteno sprovođenje odluka lokalne samouprave

"OO SNP Berane poziva tužilaštvo, policiju i Ministarstvo unutrašnjih poslova da hitno intervenišu i pronađu nalogodavce i počinioce ovog gnusnog djela, jer ovo nije prvi ali, bojimo se, ni poslednji napad na članove i simpatizere OO SNP Berane, koji, nažalost, ostaju nerasvijetljeni", ističu iz SNP
1393 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija
Ilustracija
Ažurirano: 25.07.2019. 14:52h

SNP Berane osudila je paljenje automobila načelnika Komunalne policije i člana Izvršnog odbora opštinskog odbora te stranke Aleksandra Ojdanića i pozvali nadležne da hitno intervenišu i pronađu nalogodavce i počinioce tog djela.

"SNP Berane ovo neće nazvati nemilim događajem, već kukavičkim činom i napadom iz mraka na ljude koji u ime SNP-a, kao nosioca lokalne vlasti u Beranama, pošteno, časno, profesionalno i u skladu sa zakonom obavljaju povjerene dužnosti u interesu svih građana Berana", navode iz SNP-a.

Kako ističu postoje i druge retrogradne struje u gradu, "uvezane sa kriminalom", koje ne dozvoljavaju da se na pošten i zakonom propisan način sprovode odluke lokalne samouprave.

"OO SNP Berane poziva tužilaštvo, policiju i Ministarstvo unutrašnjih poslova da hitno intervenišu i pronađu nalogodavce i počinioce ovog gnusnog djela, jer ovo nije prvi ali, bojimo se, ni poslednji napad na članove i simpatizere OO SNP Berane, koji, nažalost, ostaju nerasvijetljeni.

Poručujemo svima u ovom gradu, koji na ovakav način ugrožavaju imovinu, ali i živote naših članova i simpatizera, da će se SNP odlučno i na sve načine suprostaviti tim pokušajima i pružiti punu podršku svima koji teže eliminaciji kriminala i korupcije iz našeg grada", zaključuje se u saopštenju SNP Berane.

Preporučujemo za Vas