Kolašinci dominirali na Durmitoru: Skijaši "Bjelasice" ubjedljivo najbolji

U vožnji veleslalom u okviru Kupa Podgorice, u konkurenciji mlađih cicibanki prva je bila Staša Bulatović ("Bjelasica") dok je u kategoriji starijih cicibanki dominirala njena klupska drugarica Danijela Medenica
172 pregleda 1 komentar(a)
Skijanje, Durmitor, Foto: Privatna arhiva
Skijanje, Durmitor, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 12.03.2018. 14:11h

Rezutatima na takmičenjima Kup Podgorice i Krnovski kup, za kategorije cicibanki i cicibana i dječaka i djevojčica, koja su proteklog vikenda odžane na Durmitoru, skijaši kolašinskog Skijaškog kluba (SK) "Bjelasica" još jednom su pokazali dominaciju.

U vožnji veleslalom u okviru Kupa Podgorice, u konkurenciji mlađih cicibanki prva je bila Staša Bulatović ("Bjelasica") dok je u kategoriji starijih cicibanki dominirala njena klupska drugarica Danijela Medenica.

Najbrži mlađi ciciban je bio Đorđe Bugarin ("Bjelasica"), a prvi kod starijih cicibana bio je Petar Kasum ("Javorak" Nikšić). Kolašinka Anja Bulatović bila je prva u konkurenciji djevojčica I, a Saška Zećević ("Zlatar" Nova Varoš) postigla je najbolja vremena kod djevojčica II.

Vladimir Vukmirović ("Javorak") ostvario je najbolji plasman kod dječaka I a Nemanja Žarković ("Savin Kuk" Žabljak) bio najbrži u konkurenciji dječaka II.

Najbolja slalomašica u konkurenciji mlađih cicibanki je Dunja Kovačević ("Javorak") dok je najbrža starija cicibanka bila Danijela Medenica ("Bjelasica").

Kod mlađih cicibana, u slalomu je dominirao Đordje Bugarin ("Bjelasica"), a kod starijih cicibana Petar Kasum ("Javorak").

U konkurenciji djevojčica I, najuspješnija je bila Anja Bulatović ("Bjelasica") dok je takmičarka "Javorka", Ivana Radović, bila najbrža kod djevojčica II.

Najbolji slalomaš kod dječaka I je Vladimir Vukmirović a kod dječaka II Nemanja Žarković ("Savin Kuk")

U nedjelju su voženi veleslalom i slalom u okviru tradicionalnog takmičenja Krnovski kup.

Veleslalom u konkurenciji mlađih cicibanki je obilježila Dunja Kovačević ("Javorak"), a kod starijih cicibanki Danijela Medenica ("Bjelasica").

Najbolji kod mladjih cicibana bio je Đorđe Bugarin ("Bjelasica"), a kod starijih cicibana njegov klupski drug Branislav Peković.

Nađa Grdinić iz kolašinske "Bjelasice" bila je najbrža kod djevojčica, a Saška Zečević ("Zlatar") kod djevojčica II.

Vladimir Vukmirović("Javorak") je bio najbrži kod dječaka I, a Nemanja Žarković ("Savin Kuk") kod dječaka II.

Dominaciju u svom uzrastu, potvrdile su u vožnji slaloma mlađa cicibanka Dunja Kovačević ("Javorak") i starija cicibanka Danijela Medenica ("Bjelasica").

Najbrži mlađi ciciban je bio Đorđe Bugarin, a stariji ciciban Petar Kasum ("Javorak").

Anja Bulatović ("Bjelasica") je bila najbolja djevojčica I, dok su Vladimir Vukmirović ("Javorak") i Nemanja Žarković ("Savin Kuk") potvrdili svoju dominaciju kod dječaka I, odnosno dječaka II.

Bonus video: