I avgust u Plužinama bogat manifestacijama

Tradicionalni basket turnir „3x3“, na kome se očekuje učešće ekipa iz Plužina i iz gradova okruženja, biće održan od 23. do 25.avgusta
653 pregleda 0 komentar(a)
Sa Jovovićevog koncerta, Foto: PP Piva
Sa Jovovićevog koncerta, Foto: PP Piva

U Plužinama je sinoć, na ljetnjoj pozornici, održan koncert Šula Jovovića i njegovog benda, dok će u subotu, 24.avgusta, biti održani 22.pjesnički susreti „Tara bez granica" u porti hrama Svetog Jovana Krstitelja na Zagrađu sa početkom u 17 časova.

Tradicionalni basket turnir „3x3“, na kome se očekuje učešće ekipa iz Plužina i iz gradova okruženja, biće održan od 23. do 25.avgusta, dok je u utorak, 27. avgusta, ljetnja pozornica rezervisana za „Goci bend“.

U srijedu, 28. avgusta, u porti Pivskog manastira organizuje se tradicionalni Velikogospojinski sabor, dok će u večernjem terminu, na ljetnjoj pozornici, biti otvorena izložba karikatura Gorana Šćekića i veče humora i satire Velizara Veja Kasalice.

„I u narednom periodu Park prirode 'Piva' i opština Plužine će nastaviti sa organizovanjem raznih aktivnosti kako bi na pravi način prezentovali bogato prirodno i kulturno–istorijsko nasleđe ovoga kraja koji će doprinijeti još boljem pozicioniranju Pive na turističkoj mapi Crne Gore“, poručili su iz Parka prirode.

Bonus video: