JUMBO otvara svoja vrata u Podgorici

Jedan od najvećih prodajnih lanaca u regionu, otvara radnju u Crnoj Gori
5198 pregleda 0 komentar(a)
Od 30. avgusta u Podgorici
Od 30. avgusta u Podgorici

U Atini je 1986. 'rođena' prodavnica igračaka. Ime joj je JUMBO i napravljena je od radosti, zabave i brige! Naglašavajući ljubav prema igri i potrebu za kreativnošću, odmah je dobila svjetsku prepoznatljivost.

Danas, 33 godine kasnije, i dalje smo broj 1 u srcima malih i velikih, kako zbog naše ponude igaračaka, tako i zbog vrlo konkurentnih cijena! Veliki broj igračaka raznih vrsta za sve uzraste i ukuse, brendirane i uvezene marke, program za novorođenčad, školski ali i sezonski, ukrasni i kućni proizvodi za „veliku djecu“ samo su neka od blaga koje ćete pronaći u JUMBO radnjama.

Vjerni našoj izvornoj viziji, u JUMBO-u smo i dalje uz vas i vaš osmijeh, posebno sada kada nam je potreban više nego ikada! Bićemo tu za vas u svakoj prilici i za svaku potrebu: praznici, škola, igračke, proizvodi za dom i baštu, odjeća, ukrasi, pokloni, pribori… ali i sve drugo čega se sjetite, vrhunskog kvaliteta i dizajna.

JUMBO, kao jedan od najvećih prodajnih lanaca u regionu - sa preko 30 000 kvalitetnih proizvoda i više od 100 prodavnica je investicija BALFIN Grupe koja će u narednom periodu zaposliti više od 50 ljudi u Crnoj Gori.

30. avgusta, JUMBO će otvoriti svoja vrata svim našim ljubiteljima u Podgorici u EXTRA maloprodajnom parku, Ulica 4. Jula bb, Zabjelo, dovodeći na rastuće crnogorsko tržište niz kvalitetnih proizvoda, za koje znamo da mnogi od vas odavno čekaju. Stoga vas sve pozivamo da nam se pridružite na dan otvaranja, kada smo pripremili mnoštvo zanimljivih iznenađenja za najmlađe - animatore, facepaining, zabavu sa balonima itd. koji će vas makar na trenutak pomjeriti od svakodnevne rutine.

JUMBO Montenegro dio je Balfin grupe, jedne od najvećih investicionih grupa u Albaniji i na cijelom Balkanu.