IDEA Organic, novo odjeljenje u IDEI Super u TC Mall of Montenegro

Ovaj sektor, sa preko 1.500 artikala, nudi širok izbor organske, bezglutenske, vegetarijanske, dijetetske i hrane za dijabetičare
4292 pregleda 0 komentar(a)
IDEA, Foto: IDEA
IDEA, Foto: IDEA

Od srijede, u sklopu IDEE Super, u tržnom centru Mall of Montenegro je i novo odjeljenje IDEA Organic.

Ovaj sektor, sa preko 1.500 artikala, nudi širok izbor organske, bezglutenske, vegetarijanske, dijetetske i hrane za dijabetičare.

Sve više potrošača bira i kupuje organski uzgajanu hranu. Zato i njihova očekivanja u smislu ponude zdravih namirnica rastu.

Prema riječima Jelene Doderović, direktorice marketinga u IDEI, pravilna ishrana na svakodnevnom nivou je nešto na čemu treba raditi, a sve sa ciljem dostizanja kvalitetnog i zdravog načina života.

"Važnost zdrave i pravilne ishrane je posljednjih godina na vrhu liste globalnih trendova. Ubrzane promjene u radnim navikama i samom načinu života utiču na to da potrošači sve više pažnje posvećuju tome kakve proizvode biraju za sebe i svoju porodicu. IDEA kontinuirano radi na razvoju svoje ponude, posebno u segmentu zdrave hrane. U IDEI Super, u tržnom centru Mall of Montenegro od danas potrošače očekuje novo odjeljenje Idea Organic.Vjerujemo da će ovaj sektor postati važna stanica našim potrošačima na putu svakodnevne kupovine“, kazala je Doderović.

Posjetioci novog odjeljenja imali su priliku da čuju korisne savjete i informacije licenciranog nutricioniste Marka Vukotića i savjetnice za ishranu i suplemetaciju, Jovane Vukotić.

Kao zagovornici pravilne ishrane, vjeruju da će ovo odjeljenje biti dodatna motivacija potrošačima da naprave zaokret ka zdravijem načinu ishrane.

"Uzimaju i u obzir da je zdrava ishrana jedan od prioriteta za opšte zdravlje organizma, ovaj sektor zdrave hrane u IDEI Super je veliki korak za sve ljude koji vode računa o zdravoj ishrani, ali i za one koji žele da se mijenjaju, rekao je Vukotić.

U narednih osam dana iz kompanije najavljuju promocije brendova poput Bio Zone, Free Zone, Bjorg, Green food i mnogih drugih, a 31. avgusta gost u Idei Super će biti Valentina Piperović, predsjednica Udruženja za borbu protiv celijaklije.

IDEA je svoje potrošače obradovala i aktivacijom, gdje su izvlačenjem srećke mogli osvojiti vrijedne nagrade.

Posjetite IDEA Organic odjeljenje, jer IDEA ide sa vama kroz zdrav život.