Prvi retail park u Crnoj Gori sjutra počinje sa radom

Na dan otvaranja, u svim maloprodajnim objektima, za sve posjetioce, pripremljena su i brojna iznenađenja
21913 pregleda 0 komentar(a)
Extra retail park
Extra retail park
Ažurirano: 29.08.2019. 09:05h

Prvi Retail Park u Crnoj Gori – EXTRA retail park, biće otvoren za sve posjetioce 30. avgusta od 9h, na Zabjelu, u ul. 4. jula, dok je zabavni program predviđen od 19h.

Retail park je poseban koncept otvorenog centra, koji se bazira na malom broju velikih radnji. Osim veličine prostora, retal park je bogat i raznovrsnom ponudom, jer se na jednom mjestu može pronaći veliki izbor obuće, odjeće, kao i dječijeg programa, po izuzetno pristupačnim cijenama.

Novo šoping iskustvo koje smo pripremili za Podgoričane, kao i sve građane Crne Gore predstavlja globalni trend. Retail parkovi su zastupljeni u svim svjetskim metropolama. To je mjesto koje će kupcima omogućiti nesmetanu kupovinu, bez ograničenja. Iako je akcenat na veličini radnje i količini ponude, naš Retail Park se nalazi u neposredoj blizini grada, što mu omogućava brz i lak pristup.

Sam naziv EXTRA retail park asocira na ekstra niske cijene koje će biti u našoj ponudi. Radnje koje će se naći u EXTRA Retail Parku su: Jumbo, Sport Vision OUTLET, Nike OUTLET, Fashion&Friends OUTLET, Beo Sport OUTLET, Obuća Metro, Office Shoes, Cosmetics Market i US Polo&Sorbino OUTLET, kao i novi i jedinstveni kafe-bar „Street 19“.

Tenant mix je takav da se, na prostoru od preko 7000m2 za sve uzraste može pronaći široka ponuda robe visokog kvaliteta. Extra retail park je nešto novo za Crnu Goru, nešto prvo i nešto što će da spaja generacije još dugo vremena!“ – poručili su iz EXTRA retail parka.

Na dan otvaranja, u svim maloprodajnim objektima, za sve posjetioce, pripremljena su i brojna iznenađenja.

Zabavni program počinje na dan otvaranja u 19h, kada će nastupiti muzičke zvijezde: Petar Bulatović, finalista takmičenja „Pinkove zvjezdice“, Nina Žižić, predstavnica Crne Gore na Eurosongu 2013. godine i regionalna zvijezda, Sara Jo.

Kupovina koja spaja – EXTRA Retail Park, 30. avgust od 9h, Zabjelo, Ul. 4. jula.