Novih 29 Pink kanala na Telemach EON platformi

EON platformi pristupite na tri načina – putem EON Smart boksa koji se povezuje sa televizorom, smart TV aplikacije ili putem aplikacije za mobilne uređaje (računar, tablet, telefon)
6889 pregleda 0 komentar(a)
Novine u Telemachu
Novine u Telemachu

Kraj odmora i nove obaveze ne moraju teško da padnu uz najbolji TV program. Za to se potrudio Telemach koji na kraju avgusta donosi nove kanale za sve korisnike EON platforme.

Od danas 29. avgusta na EON platformi, u okviru Pink paketa, biće dostupno još 29 novih kanala.

Vaše vrijeme za predah upotpunite najzanimljivijim filmskim, zabavnim, muzičkim i TV sadržajem za najmlađe.

Pred vama su 44 Pink kanala, a od novih izdvajamo - Pink Serije, Pink World Cinema, Pink Classic, Pink Show, Pink Style, Pink Fashion, Pink Kuvar, Ha ha, Lol, Pink Music 2, Pink Hits 1 i 2, Pink n Roll, Pink Koncert, City Play, Pink Super Kids, Pink Pedia.

Ukoliko još niste, EON platformi pristupite na tri načina – putem EON Smart boksa koji se povezuje sa televizorom, smart TV aplikacije ili putem aplikacije za mobilne uređaje (računar, tablet, telefon).

Takođe, kanali su dostupni i korisnicima koji nisu dio Telemach mreže, i to putem EON platforme ili bilo koje internet konekcije.

Telemach EON platforma učiniće vam gledanje televizije još zanimljivijim i lagodnijim. Potpuno besplatno uživajte u Video klubu sa više od 16.000 naslova, gledanju programa do 7 dana unazad na svim kanalima, a tu su i opcije da započnete gledanje sadržaja na jednom uređaju, a da nastavite na drugom, brzo pretraživanje, kreiranje podsjetnika, pauziranje.

Prijava i aktivacija usluge se odvijaju brzo i lako, u svega nekoliko koraka na sajtu www.eon.tv.