Sinoć svečano otvoren EXTRA retail park

EXTRA retail park je poseban koncept otvorenog centra, koji se bazira na malom broju velikih prodavnica, u koji je uloženo blizu osam miliona eura
14060 pregleda 0 komentar(a)
Sa svečanosti
Sa svečanosti

Svečanim presijecanjem vrpce, koju su zajedno presjekli ministarka ekonomije Dragica Sekulić, vlasnik kompanije Sport Vision, Dragan Stanojlović i izvršni direktor kompanije JUMBO, Toljan Papajorgji, zvanično je otvoren prvi retail park u Crnoj Gori – EXTRA retail park. Više od 300 zvanica, predstavnika Vlade, diplomatskog kora, poznatih ličnosti iz svijeta biznisa, sporta, mode i kulture su imali priliku da se uvjere u impresivnost objekta od preko 7000m2, koji je ugostio prestižne lance maloprodaja, i to: Nike OUTLET, Sport Vision OUTLET, JUMBO, Fashion&Friends OUTLET, Beosport OUTLET, US Polo&Sorbino OUTLET, Office Shoes, Obuća Metro, Cosmetics market i kafe-bar Street19.

EXTRA retail park je poseban koncept otvorenog centra, koji se bazira na malom broju velikih prodavnica, u koji je uloženo blizu 8 miliona eura. Smješten je na zemljištu površine oko 11000 m2, a kako navode iz kompanije Sport Vision, investitora, vjeruju da će se ovakvi objekti uskoro graditi i na primorju, a i na sjeveru Crne Gore.

Izgradnjom centra dobili smo oko 150 novih radnih mjesta, kao i prostor za novi način dobrog šopinga“, izjavio je Petar Veličković, izvršni direktor kompanije Sport Vision. Sport Vision je povodom otvaranja donirao i 10000€ za kupovinu medicinske opreme za potrebe odjeljenja dječje hirurgije Instituta za bolesti djece u Podgorici. „Naša djeca, naši potomci, zaslužuju pomoć u razvoju i mislimo da je ovo naš pravi doprinos“, istakao je Veličković. Donaciju je, ispred investitora, direktoru Instituta za bolesti djece, Saši Radoviću, svečano uručio Vladimir Veličković.

Gostima je dobrodošlicu, ispred EXTRA retail parka, poželio i Vladimir Veličković, koji je sve prisutne upoznao sa idejom i procesom izgradnje retail parka, dok je, u ime zakupaca, izvršni direktor kompanije JUMBO, Toljan Papajorgji, izrazio zadovoljstvo činjenicom da je Crna Gora deseta država u Evropi, u kojoj JUMBO otvara svoja vrata. Za kraj večeri, ministarka ekonomije, Dragica Sekulić je, ispred Vlade Crne Gore, istakla značaj ovog projekata za razvoj preduzetništva i privrede.

Nakon ceremonije otvaranja, svi prisutni su imali priliku da obiđu radnje i potvrde navode investitora da je riječ o zaista jedinstvenom objektu u Crnoj Gori, koji donosi novu dimenziju šoping iskustva.

Iz EXTRA retail parka su sve pozvali i na koncert koji će danas, od 19 časova biti održan u retail parku, kao poklon povodom otvaranja. Nastupiće Petar Bulatović, finalista takmičenja „Pinkove zvjezdice“, Nina Žižić, predstavnica Crne Gore na Eurosongu i regionalna zvijezda, Sara Jo.