Marković: Vjerujem da će Medenica odgovoriti na navode o prodaji zemljišta

"Ja znam kako ja raspolažem svojom imovinom i moram biti odgovoran kao zvaničnik da tu imovinu prijavljujem, da svaku promjenu registrujem i prijavim i da ne bude nepotrebne sumnje ako je sve kako treba", rekao je premijer
6218 pregleda 3 komentar(a)
Marković, Foto: Vlada Crne Gore
Marković, Foto: Vlada Crne Gore

Premijer Duško Marković kazao je kako vjeruje da će predsjednica Vrhovnog suda, Vesna Medenica, pružiti odgovor na navode o prodaji imovine nadomak Kolašina.

Medenica, kako je ekskluzivno otkrio istraživački centar MANS-a, već četiri godine od nadležnih organa krije informaciju o poslu sklopljenom sa kontroverznim kolašinskim biznismenom Zoranom Bećirovićem, iz kojeg je prihodovala blizu 139 hiljada eura.

"Vidio sam tu informaciju na TV Vijesti. Svako je odgovoran za svoju imovinu i raspolaganje tom imovinom, i naravno, obavezu prema državi kao javni funkcioner. To je pitanje za gospođu Medenicu i vjerujem da će ona dati odgovor na to. Što se mene tiče, ja znam kako ja raspolažem svojom imovinom i moram biti odgovoran kao zvaničnik da tu imovinu prijavljujem, da svaku promjenu registrujem i prijavim i da ne bude nepotrebne sumnje ako je sve kako treba", rekao je Marković, odgovarajući na pitanje TV Vijesti, danas u Nikšiću, gdje je ozvaničen početak radova na izgradnji Doma za stare.

Bonus video: