Zdravoljupci priredili žurku za mališane u Podgorici

Djeca su učestvovala u kreativnoj radionici i takmičila se u kvizu znanja, gdje su ih čekali zanimljivi pokloni. Za malo hrabrije bio je spreman facepainting ugao
3906 pregleda 0 komentar(a)
Sa događaja, Foto: Radoje Burzan
Sa događaja, Foto: Radoje Burzan
Ažurirano: 29.09.2019. 09:43h

Plato ispred tržnog centra Mall of Montenegro bio je mjesto sjajne žurke, koju su ove subote organizovali Zdravoljupci i kompanija IDEA. Da zdrave namirnice ne moraju biti dosadne, Zdravoljupci su pokazali djeci kroz brojne aktivacije i edukativni sadržaj.

zdravoljupci
Sa događaja(Foto: Radoje Burzan)

Okupljeni mališani, ali i njihovi roditelji, uživali su u zanimljivom programu. Mogli su se čuti dobro poznati svjetski i domaći hitovi, u izvođenju hora škole pjevanja D-moll i ispratiti plesni koraci grupe Dream. Bila je to ujedno i prilika da djeca učestvuju u kreativnoj radionici i takmiče se u kvizu znanja, gdje su ih čekali zanimljivi pokloni. Za malo hrabrije bio je spreman facepainting ugao.

zdravoljupci
Sa događaja(Foto: Radoje Burzan)

Zaista smo zadovoljni sjajnom atmosferom na druženju sa Zdravoljupcima. Mi u kompaniji IDEA vjerujemo da je konzumacija voća i povrća važan faktor za pravilan rast i razvoj mališana. Upravo je to glavni razlog pokretanja programa lojalnosti Zdravoljupci i uzimajući u obzir današnje druženje, jako smo optimistični da će mališani voće i povrće češće konzumirati,“ kazala je Jelena Doderović, direktorica marketinga u kompaniji IDEA.

Ko su Zdravoljupci?

Brokula Boki, luk Luki, patlidžan Buco, šargerepa Šarga-Lepa, Banana Hani-Bani, Jagoda Pegi i Kruška Ruška su plišane igračke koje potrošači mogu nabaviti isključivo u IDEA prodavnicama. Ovaj program lojalnosti kompanije IDEA, pokrenut je sa ciljem da se promovišu i afirmišu zdrave navike u ishrani djece.

zdravoljupci
Sa događaja(Foto: Radoje Burzan)

Zdravoljupci, čije je izvorno ime The Goodness Gang, ideja su globalne kompanije TCC, koja djeluje u više od 50 zemalja svijeta. Širom Evrope trgovački lanci su do sada, kroz ovaj projekat, veoma uspješno promovisali zdrave navike kod djece, a IDEA prvi put jedan ovakav projekat dovodi u Crnu Goru. Zdravoljupci se mogu kupiti po promotivnim cijenama, uz sakupljen dovoljan broj naljepnica.

Dostupni su u 53 IDEA prodavnice i možete ih nabaviti do 20. novembra. Više informacija o Zdravoljupcima možete pročitati na web stranici https://www.idea.co.me/Zdravoljupci.

Galerija