Dobardžić: Notorne su laži da je moj suprug bilo koga fizički napadao

4722 pregleda 4 komentar(a)
Majda Dobardžić (arhiva)
Majda Dobardžić (arhiva)
Ažurirano: 10.10.2019. 15:27h

Direktorica bjelopoljskog Doma zdravlja Majda Dobardžić demantovala je navode sa jučerašnjeg presa, tvrdeći da dr Nikola Raosavljević na svaki mogući način pokušava da naškodi njoj, kao čovjeku i profesionalcu i njenoj porodici.

“Mislim da sve to radi, jer je negativno nacionalno nastrojen i ne podnosi moju nacionalnu i političku pripadnost. Kao jedan od urednika lokalnog portala "Bjelopoljske novosti" koji nije registrovan u Agenciji za elektronske medije, takoreći svakodnevno vrši jednonacionalni medijski linč, uz želju da naškodi mom ličnom, stručnom i moralnom ugledu. Na konferenciji ispred Dom zdravlja su bila ne tri, već dva ljekara, računajući i njega u ta dva. Oba su predsjednici opštinskih odbora UCG i DF-a", saopštila je Dobradžić.

Ona je navela da je Dom zdravlja Bijelo Polje jedna od najboljih ustanova primarnog nivoa u Crnoj Gori po svim parametrima. "To je ustanova u koju ljekari dolaze, a ne odlaze", navodi Dobardžić. Direktorica pojašnjava da odlazak pedijatra i ginekologa prema Opštoj bolnici Bijelo Polje bio u dogovoru za sporazumni prelaz između nje i direktorice Bolnice (Biserke Bulatović), naravno uz saglasnost Miniistarstva zdravlja.

"Nikola Raosavljevic je rad u Staračkom domu obavljao bezsaglasnosti matične ustanove u kojoj je zaposlen, što je utvrdila i inspekcija Ministarstva zdravlja i zabranila mu rad. Zar to nije zloupotreba položaja i samovlašćce? Napominjem da je za rad u Staračkom domu zainteresovano mnogo ljekara, a da je on imao prednost u odnosu na sve. Tvrdnje da je moj suprug, inače doktor stomatologije, specijalista protetike sa čak 35 godina radnog staža neko ko se fizicki obračunava sa osobljem su notorne laži, jer potiče iz ugledne i gradske porodice Dobardžić. Nikad nijedan incident nije imao u privatnom životu, a kamoli na poslu. Na kraju, mogu reći da sve ovo meni i mojoj porodici nanosi duševnu bol, vrijeđa nam čast, ugled i dostojanstvo i omalovažava ustanovu u kojoj sam trenutno rukovodilac", kazala je Dobardžić.

Bonus video: