Total TV na dva televizora

Svi novi korisnici koji se odluče za Start ili Premium Total TV paket dobijaju mogućnost da uživaju u TV sadržaju i to na dva televizora po cijeni od samo 5.90 eura mjesečno u periodu od 12 mjeseci, uz besplatnu instalaciju i servisiranje
12895 pregleda 0 komentar(a)
Akcija sve do kraja novembra
Akcija sve do kraja novembra
Ažurirano: 16.10.2019. 10:29h

Telemach je za sve nove, ali i postojeće korisnike pripremio veliku jesenju Total TV akciju. Sve do kraja novembra priuštite sebi duplu zabavu uz nikad povoljnije uslove.

Svi novi korisnici koji se odluče za Start ili Premium Total TV paket dobijaju mogućnost da uživaju u TV sadržaju i to na dva televizora po cijeni od samo 5.90 eura mjesečno u periodu od 12 mjeseci, uz besplatnu instalaciju i servisiranje. Pored toga, novim korisnicima u prvih 6 mjeseci biće dostupan kompletan TV sadržaj iz Total TV ponude, dok će kanale iz dodatnih paketa Pink i Cinestar Premiere HD imati prilike da gledaju do kraja ugovorne obaveze.

Postojeći korisnici Start i Premium paketa ovom akcijskom ponudom dobijaju mogućnost da, uz besplatnu instalaciju i servisiranje, obezbijede dodatni risiver za još jedan TV prijemnik i to potpuno besplatno 12 mjeseci!

Detaljne informacije o cjelokupnoj akciji možete pogledati OVDJE.