Đukanović: Tivat dobro iskoristio sve prilike

"Započeti i planirani projekti, prije svega u saobraćajnoj infrastrukturi i turizmu, koji imaju za cilj proširenje i dalje kompletiranje ponude Tivta, garant su još bolje dogledne budućnosti grada“
1046 pregleda 0 komentar(a)
Đukanović, Foto: Boris Pejović
Đukanović, Foto: Boris Pejović

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom 21. novembra – Dana opštine Tivat, predsjedniku Siniši Kusovcu, predsjedniku Skupštine opštine Ivanu Novoselu, odbornicima, svim građanima Tivta i učesnicima svečane sjednice uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

„Nema puno gradova koji se mogu podičiti tako dinamičnim i svestranim razvojem, kao što je to slučaj sa Tivtom. Njegujući tradicionalne mediteranske kulturne i arhitektonske vrijednosti i prateći najsavremenije turističke i ugostiteljske trendove, Tivat je zasluženo zauzeo visoko mjesto na listi brzo rastućih i visokokvalitetnih turističkih destinacija", navodi Đukanović.

On dodaje da je Tivat "dobro iskoristio raspoložive prilike".

"U vremenu prosperiteta naše države nakon obnove njene nezavisnosti, kroz proces učlanjenja u NATO i napredak ka članstvu u EU, Tivat je zahvaljujući mudrosti svojih građana i gradske uprave, bezrezervno podržan od Vlade Crne Gore, dobro iskoristio raspoložive prilike i danas predstavlja vjerodostojnu ilustraciju ukupnog razvoja i napretka zemlje. Započeti i planirani projekti, prije svega u saobraćajnoj infrastrukturi i turizmu, koji imaju za cilj proširenje i dalje kompletiranje ponude Tivta, garant su još bolje dogledne budućnosti grada“, zaključuje se u čestitki.

Bonus video: