Kolašin: Bulatović primio hrabrog sugrađanina Dragoljuba Kljajića

“U vrijeme požara u Njemačkoj zgradi, pripadnici službe bili su premoreni od višednevnog radu na terenu i saniranja posljedica poplava. Vodenu stihiju je zamijenila vatrena stihija u Njemačkoj zgradi na Pazarištu. Kljajić, koji je stanar tog objekata, pomogao nam je u presudnim trenucima interevencije"
6187 pregleda 1 komentar(a)
Bulatović i Kljajić, Foto: Opština Kolašin
Bulatović i Kljajić, Foto: Opština Kolašin

Dragoljuba Kljajića, Kolašinca koji je pomogao vatrogascima u gašenju požara u, takozvanoj, Njemačkoj zgradi, u svom kabinetu ugostio je predsjednik Opštine Milosav Bulatović.

Mladi ljudi, poput Kljaića, kako je rekao Bulatović, “pravi su primjeri požrtvovanja i odgovornosti”.

“ Kljajić je hrabro i stručno, zajedno sa pripadnicima Službe zaštite, odgovorio stihiji vatre, koja je bila zahvatila stambenu zgradu. Sa pozicije lokalne uprave uvijek ćemo uvažavati i posebno cijeniti takve primjere, jer smatramo da su itekako potrebni u ovom vremenu. Kljajić nas je podsjetio na dio naših vrijednosti i tradicije, gdje su hrabrost i požrtvovanje imale važna mjesta”- kazao je Bulatović.

Požar u Njemačoj zgradi, 10. novembra, uništio je jedan od stanova, ali je ostalih 19 spašeno od vatrene stihije. Kljajić je, pomažući vatrogascima zadobio lakše povrede.

Prijemu u Bulatovićevom kabinetu prisustvovao je i Željko Darmanović, komandir Službe zaštite. Toj službi, reko je on, pomoć i podrška sugrađana uvijek je potrebna.

“U vrijeme požara u Njemačkoj zgradi, pripadnici službe bili su premoreni od višednevnog radu na terenu i saniranja posljedica poplava. Vodenu stihiju je zamijenila vatrena stihija u Njemačkoj zgradi na Pazarištu. Kljajić, koji je stanar tog objekata, pomogao nam je u presudnim trenucima interevencije”- rekao je Darmanović.

Bonus video: