Svečano otvaranje Gradske knjižare u Baru

Gradska knjižara je mjesto gdje ćemo se okupljati, družiti i pričati o knjigama i čitanju
1916 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

U Baru će, dana 5. decembra 2019. godine, sa početkom u 20 časova, biti otvorena nova Gradska knjižara u ulici Vladimira Rolovića F5.

Knjižaru će svečano otvoriti barski pisac Aleksandar Bečanović, dobitnik Evropske nagrade za književnost za 2017. godinu, koji je u izdanju Nove knjige objavio više naslova, među kojima su: „Arcueil“, „Vlatka“ i „Poremećaj“.

Na otvaranju će, pored domaćina, govoriti i Ksenija Popović, književnica i direktorica festivala Barski ljetopis, sa kojim će Gradska knjižara iz Bara usko sarađivati u realizaciji programa.

Gradska knjižara Bar

Gradska knjižara je jedanaesta po redu koja posluje u okviru izdavačke kuće Nova knjiga. Poslije Podgorice, Tivta, Nikšića, Igala, Petrovca, Kotora sada Gradska knjižara i u Baru nudi širok izbor knjiga svih izdavača, gift programa, igračaka, škloskog pribora i opreme. Gradska knjižara do sada broji preko 10 000 članova Kluba čitalaca koji uživaju popuste do 50% kao i razne povoljnosti prilikom svake kupovine.

U čast ovog događaja, Gradska knjižara će 5. decembra nuditi popuste od 50% na sva izdanja izdavačke kuće Nova knjiga, kao i besplatno i bezuslovno učlanjenje u Klub čitalaca.

Gradska knjižara je mjesto gdje ćemo se okupljati, družiti i pričati o knjigama i čitanju.

Radno vrijeme knjižare je od 8 do 22h svakog dana, osim nedeljom.

Vidimo se u novoj Gradskoj knjižari!