voco™ otvara prvi objekat u Podgorici

Jedanaesti voco™ objekat i prvi u jugoistočnoj Evropi se nalazi na obodu atraktivne destinacije uPodgorici, na mjestu dosadašnjeg hotela Verde
16017 pregleda 0 komentar(a)
Slogan brenda je "Pouzdano drugačiji", Foto: Boris Pejović
Slogan brenda je "Pouzdano drugačiji", Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 18.12.2019. 12:13h

Nakon višemjesečnog rada na adaptaciji, Verde hotel postao je član velike InterContinental grupe. Hotel je promijenio naziv u vocoTM Podgorica, i usvojio nove standarde koji se odnose na uređenje enterijera, pitanje održivog razvoja, bezbjednosnih mjera,…

Nakon Australije, Dubajia i Velike Britanije, voco brend hotelskog lanca InterContinental Group, proširio se i na Crnu Goru. Hotel Verde je adaptiran i posluje pod novim nazivom vocoTM Podgorica. Slogan ovog brenda je “Pouzdano drugačiji”, a ono što gostima nudi je spoj ležernosti i spontanosti sa visokim standardima.

Jedanaesti voco na svijetu-vocoTM Podgorica nudi moderno, elegantno i opuštajuće hotelsko iskustvo za goste. Hotel sa 81 sobom odražava karakteristike voco™-a, sa ekskluzivnim crtama i posebnim obilježjima, što ga čini jedinstvenim za nezaboravan boravak.

Inspirisan okruženjem, vocoTM Podgorica prihvata lokalne uticaje i stapa se sa savremenim enterijerom cijelog hotela, kako bi na goste ostavio dugotrajni utisak. Renovirane hotelske sobe osmišljene su sa pogodnostima poput udobne posteljine izrađene od 100% recikliranog materijala, Korres proizvoda u većim flašama i brzog bežičnog interneta, kako bi se gosti opustili i prepustili 'vremenu odvojenom za sebe' tokom boravka u voco™ hotelima.

Jedanaesti u svijetu, a jedini u Jugostistočnoj Evropi, voco hotel u Podgorici, je nastao usvajanjem određenih standarda. Vlasnička i menadžment struktura nijesu promjenjene. U hotelu, koji je u vlasništvu Čelebić grupe, unaprijeđene su procedure rada i ponuda hotela.

“Kada kažem brend standardi, mislim na dizajn enterijera, usluge i ponude i ono što im je na prvom mjestu, bezbjednosni standardi za goste i zaposlene u hotelu. U sistemu Inteontinental-a ne postoji kategorizacija sa zvjedicama koja je za nas tipična. Dijele hotele na luksuzne, veće klase, srednje i niže. Hotel Verde se savršeno uklapa u kompletan imidž I standarde.” Izjavila je Milena Brajović, generalna direktorica, voco® Podgorica.

Gostima će se posebno dopasti ukusna, lokalno inspirisana jela u hotelskom restoranu ali i dokolica koju mogu ispuniti sa prijateljima i porodicom uživajući u piću i mirnom okruženju lobi bara. Za one kojima je potrebno pravo opuštanje, hotelski wellness i spa klub u čijem je sastavu bazen, poluolimpijski bazen I teretana, spa centar i prostorija za tretmane, kao i novoizgrađena sportska dvorana nude mnoštvo mogućnosti za opuštanje ili jačanje adrenalina.

Milena Brajović, generalna direktorica, voco® Podgorica, navodi: „Uzbuđeni smo što smo prvi voco™ objekat koji je otvoren u jugoistočnoj Evropi. Naš hotel gostima pruža priliku da se opuste u ambijentu na domak istorijskog i lijepog grada. voco™ gostima nudi izvanredno iskustvo i zadovoljstvo nam je što gostima možemo da ponudimo toplu dobrodošlicu, kako stalnim tako i novim, koji se odluče za boravak kod nas."

Članstvo u InterContinental grupi, izuzetno je važan komercijalni i marketinški potez, ocijenila je Milena Brajović, izvršna direktorica vocoTM Podgorica i Verde kompleksa. Na ovaj način, ističe, omogućen im je pristup globalnom tržištu, kao i loyalty klubu koji ima više od 100 miliona registrovanih korisnika. Jedna od najznačajnijih poruka vocoTM brenda odnosi se na zaštitu životne sredine. Po pitanju održivog razvoja, postojeći hotel prilagodio se većom upotrebom recikliranih I smanjenjem plastičnih materijala.

Milena Brajović

“Pa je tako naš kompletan program u sobama dušeci, jastuci I posteljine od sto posto reciklirajućeg materijala. Ukida se plastika, u našim sobama nema plastičnih čaša, slamčica, čaša. Isto to važi za naš sektor hrane i pića u kojima se upotreba plastike svodi na najmanju mjeru sa tendencijom da se smanji, Iiu potpunosti izbaci iz upotrebe u skorijoj budućnosti.”, istakla je Milena Brajović

Intercontinental grupa daje franšize, iznajmljuje, upravlja ili u vlasništvu ima više od 5.500 hotela i oko 826.000 soba za goste u gotovo 100 država, sa više od 1.800 hotela u svom razvojnom programu. U proceduri je 30 hotela, koji bi tokom naredne godine trebalo da postanu dio voco brenda.

Galerija