Joković: Vjerujem da će Podgorica postati bolje mjesto za život

Vjerujem da će Podgorica adekvatnom valorizacijom razvojnih potencijala i odgovornim planiranjem održivog razvoja, postati bolje mjesto za život svih njenih građana, a da će njeni gosti biti svjedoci kontinuiranog napretka i prosperiteta grada na obalama Morače i Ribnice”, kaže se u čestitke predsjednika Jokovića
447 pregleda 0 komentar(a)
Vladimir Joković, Foto: Filip Roganović
Vladimir Joković, Foto: Filip Roganović

Predsjednik Socijalističke narodne partije Crne Gore Vladimir Joković uputio je, u ime SNP-a i u svoje lično ime, povodom 19. decembra Dana oslobođenja Podgorice, srdačne čestitke svim građanima Glavnog grada.

“Savremeno doba donosi brojne izazove sa kojima se Podgorica, kao administrativni, ekonomski, kulturni i sportski centar Crne Gore, mora uhvatiti u koštac. Samo znanjem, radom i odgovornošću mogu se ostvariti promjene potrebne kako bi Glavni grad postao istinska evropska metropola.

Podgorici je neophodna efikasna lokalna samouprava, koja će biti primjer vladavine prava i ostvarivanja zaštite i poštovanja prava građana u svim oblastima njihovih života.

Vjerujem da će Podgorica adekvatnom valorizacijom razvojnih potencijala i odgovornim planiranjem održivog razvoja, postati bolje mjesto za život svih njenih građana, a da će njeni gosti biti svjedoci kontinuiranog napretka i prosperiteta grada na obalama Morače i Ribnice”, kaže se u čestitke predsjednika Jokovića.

Takođe, svim građanima koji slave Svetog Nikolu, predsjednik Joković I SNP CG čestitaju slavu, uz želju da je provedu u krugu svojih najbližih, u zdravlju i blagostanju.

Bonus video: