ZAHVALILI NA STRPLJENJU I RAZUMIJEVANJU

ŽPCG se izvinio putnicima zbog otežanog saobraćaja 3. i 4. januara

Željeznički prevoz je, kako navode, u oba slučaja reagovao u nastojanju da se saobraćaj što je prije moguće normalizuje
1362 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Savo Prelević
Ilustracija, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 09.01.2020. 15:06h

Željeznički prevoz Crne Gore uputio je izvinjenje svim putnicima kojima su uslovi i raspored putovanja bili otežani usljed, kako navode, vanrednih događaja koji su se desili 3. i 4. januara.

"Trećeg januara 2020. godine došlo je do većeg kašnjenja međunarodnih i lokalnih vozova i poremećaja saobraćaja zbog pada leda i materijala sa oplate svoda tunela u ukrsnici Kos i zatvora pruge radi sanacije posljedica ovog vanrednog događaja. Na otvorenoj pruzi između Bara i Sutomora, 4. januara, došlo je o iskliznuća poslednjih kola u vozu iz sastava međunarodnog brzog voza br. 430 koji saobraća na relaciji Bar - Topčider", podsjećaju iz ŽPCG.

Željeznički prevoz je, kako navode, u oba slučaja reagovao u nastojanju da se saobraćaj što je prije moguće normalizuje angažovanjem pomoćne lokomotive, 3. januara, i organizacijom prevoza putnika autobusima, 4. januara.

"Iako u oba slučaja, uzroci vanrednih događaja nisu odgovornost Željezničkog prevoza Crne Gore, izražavamo žaljenje zbog nastale situacije. Posebno zahvaljujemo našim putnicima na strpljenju i razumijevanju", zaključuje se u saopštenju.

Preporučujemo za Vas