Kuda poslije srednje?

Najznačajniji edukativni sajam u regionu pod pokroviteljstvom «Hipotekarne banke» AD Podgorica i «Podravske banke» iz Hrvatske
3456 pregleda 0 komentar(a)
Career Paths, Foto: Career Paths
Career Paths, Foto: Career Paths
Ažurirano: 17.01.2020. 12:39h

Uđite u svijet Career Paths-a i uz pomoć renomiranih stručnjaka za karijeru, mudro i promišljeno oblikujte svoju budućnost. Od početka 2020. tim stručnjaka dostupan je i u kancelariji u Hrvatskoj koja će biti zadužena za čitav region – Dolly Predovic, profesorica na Bocconiju više od 20 godina, Jasmina Bagarić, uspješna hrvatska poduzetnica koja stoji iza brandova Magnolija i Clan store, te Josipa Bagarić, stručnjakinja za ljudske potencijale, koja je radila u Ralph Laurenu u New Yorku, Genevi i Munchenu otvaraju vrata Career Paths-a gdje će, po uzoru na svjetske prakse, mladi dobiti mogućnost da s najboljim svjetskim stručnjacima jasnije definišu gdje žele stići, kojim putem ići i kako pronaći zadovoljstvo u postizanju karijernih ciljeva. Dođite na prvi edukativni sajam “CAREER PATHS CONNECTS” koji će se održati 25. januara 2020. godine u hotelu Hilton Garden Inn u Zagrebu i saznajte kako kvalitetno ostvariti svoje profesionalne potencijale.

Ovim putem pozivamo vas i na prvi edukativni sajam “CAREER PATHS CONNECTS” koji će se pod pokroviteljstvom Hipotekarne banke iz Podgorice i Podravske banke iz Hrvatske, održati 25. januara 2020. godine u hotelu Hilton Garden Inn u Zagrebu. Od 10:00 do 17:00 sati posjetioci sajma interaktivno će učestvovati u procesu međusobnog upoznavanja s izlagačima iz cijele Evrope, SAD-a i Azije. Štandovi brojnih poznatih univerziteta poput italijanskog Bocconija ili španske IE Business School približiće svoja znanja i kriterijume budućim studentima te im samim time olakšati proces upisa na njihove prestižne fakultete. Takođe, na sajmu će biti prisutne respektabilne ljetne škole i strani internati sa svojim zanimljivim programima za uzrast od 12+, što čini “Career Paths Connects” odličnom prilikom i za mlađe uzraste.

Career Paths
Career Paths(Foto: Career Paths)

Predviđena je i panel diskusija te predavanja stručnjaka s inspirativnim životnim pričama, poput Tanye Golešić, kanađanke hrvatskog porijekla koja trenutnoo obavlja funkciju predsjednice modnog mogula Jimmy Choo-a za Sjevernu i Južnu Ameriku, Davora Tomaškovića, predsjednika Uprave Croatia osiguranja te Louise Tingstrom, glavne PR stručnjakinje u UniCredit grupi i partnerke u u londonskoj agenciji za odnose s javnošću.

Ovaj sajam odlična je prilika za sve mlade, one koje žele ostati u svojim zemljama, kao i one koji žele ostvariti bogate međunarodne karijere. Pravo je mjesto za povezivanje mladih umova s iskusnim stručnjacima, što je uistinu prekrasna priča o nesebičnom prenošenju znanja na mlade generacije.

Career Paths osnovan je 2014. u Milanu u Italiji, a tim stručnjaka okupljen pod istim imenom započinje svoje regionalno djelovanje otvaranjem predstavništva u Hrvatskoj. Ovo je izuzetna prilika da se sve nedoumice, zbunjenost, ali i nesigurnost u odabiru pravog karijernog puta svedu na minimum, uz ovaj individualni i drugačiji pristup profesionalnom životu. Pomoć stručnjaka za karijeru najbolje je rješenje za realizaciju velikih želja učenika ali i njihovih roditelja, za definisanje jasne vizije i postavljanje dostižnih ciljeva.

Za sve dodatne informacije hr@careerpaths.it