Jovetić: Nismo dobili dopis Mitropolije

MCP je danas uputila otvoreno pismo Savjetu RTCG-a, u kojem se navodi da su svake večeri u Dnevniku u pola osam Mitropolija, sveštenstvo i vjernici izloženi satanizaciji i govoru mržnje, a bez prava da odgovore
10769 pregleda 19 komentar(a)
Ivan Jovetić, Foto: Boris Pejović
Ivan Jovetić, Foto: Boris Pejović

Predsjednik Savjeta RTCG, Ivan Jovetić rekao je "Vijestima" da Savjet nije dobio dopis Mitropolije crnogorsko-primorske (MCP).

MCP je danas uputila otvoreno pismo Savjetu RTCG-a, u kojem se navodi da su svake večeri u Dnevniku u pola osam Mitropolija, sveštenstvo i vjernici izloženi satanizaciji i govoru mržnje, a bez prava da odgovore.

"Od Vas sam čuo za dopis Savjetu. Do ovog trenutka nismo dobili dopis Mitropolije crnogorsko-primorske ni putem maila ni putem arhive što su i službe RTCG potvrdile. Kada dopis stigne Savjetu, razmatraćemo isti na sjednici kao što radimo i sa svim dopisima koje dobijemo i od zaposlenih i od drugih zainteresovanih strana. Ukoliko je riječ o formalnom prigovoru na određeni programski sadržaj, prema proceduri isti ide ka Komisiji za predstavke i prigovore o čijem se zapisniku izjašnjava Savjet.

Bonus video: