KORONAVIRUS – život u korona režimu

Ne propustite Vijesti u četvrtak, 19. marta i saznajte nove detalje o koronavirusu
4015 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Savo Preleivć
Ilustracija, Foto: Savo Preleivć

U isčekivanu pojave prvog oboljelog od virusa Korona u Crnoj Gori nadležne institucije preduzimaju maksimum aktivnosti čiji je osnovni cilj razvijanje svijesti kod građana o potrebi preduzimanja prventivnih mjera i svih radnji koje su neophodne kako bi se zastitio ne samo pojedinac već i cjelokupan sistem.

U cilju dodatnog informisanja svih naših građana i podrške, u prvom redu, Ministarstvu zdravlja i Institutu za javno zdravlje Vijesti vam u četvrtak, 19. marta donose redovno izdanje Zdravlje i ovoga puta, u cjelosti, posvećeno virusu Korona.

U ovom izdanju Zdravlja pročitajte kako je živjeti u Korona režimu i koje su sve zabrane na snazi. Saznajte kako su opremljene opšte bolnice i domovi zdravlja u Crnoj Gori.

Podsjetite se zašto je higijena najbolji saveznik našeg zdravlja, a pročitajte i iskustvo o životu u italijanskom karantinu.

Ono što mnoge sigurno veoma zanima je kako će se odvijati učenje i sport u doba korone, ali i koji su standardi komuniciranja u ovim uslovima pa vam i o tome donosimo više informacija.

Tu su naravno i najnovije informacije iz Ministarstva zdravlja i Ministarstva prosvjete, ali i obavezne preporuke nadležnih institucija.

Zato ne propustite Vijesti u četvrtak, 19. marta i saznajte nove detalje o virusu Korona.

Bonus video: